Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
marcellolinkimer
Frederiksberg, Danmark

Rædselsfulde

Anmeldelse af Central Park Hotel
1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. okt. 2016fra mobile enheder
Umulige at komme i kontakt med. Hotellet aflyste vores ophold 48 timer inden ankomst helt uden grund. Meget ringe service. Kunne ikke hjælpe os i telefonen - og mails blev slet ikke besvaret. Fandt heldigvis et andet hotel.
Dato for ophold: juli 2016
Problemer med denne anmeldelse?
386 kr.
1.089
1.089
14-19 af 3.716 anmeldelser
Anmeldt d. 22. september 2016

Vi fandt hotellet til en god pris 4076 kr. for fire nætter med morgenmad. På andre hotelsider var prisen for samme værelse omkring de 10.000 kr. uden morgenmad. I receptionen spurgte de om vi ville opgraderes til et bedre værelse. Værelset var pænt stort og lækkert og fuldstændig nyrenoveret, problemet var at værelset lå to etager under jorden og var uden vinduer. Vi sagde dog ja tak, da værelset var virkeligt skønt. Vi sov der en nat, så kunne jeg ikke holde ud at der ikke var et vindue man kunne åbne og vi måtte bede om et andet værelse i receptionen, vi fik et nyt dejligt værelse uden problemer :-)

Værelsestip: Kan man holde ud at bo i et værelse under jorden, hvor man svagt kan høre lyden fra undergrundsbanen, så kan i få et dejligt værelse :-) jeg kunne desværre bare ikke holde det ud.
Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, LeifM40
Anmeldt d. 19. september 2016

Et ok hotel, hvis man bare skal have et sted at overnatte
Meget små badeværelser
Men beliggenheden er perfekt😎😎😎😎😎😝 Absolut det bedste man kan sige
Morgenmaden kedelig og tørt brød
Personalet var venlige og hjælpsomme

Dato for ophold: september 2016
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, anitadanielsen3
Anmeldt d. 19. juli 2016

Hotellet var ok. Værelset var lille men ren med fine bade faciliteter. Et stort plus med et lille køleskab. Internettet var ok. Bar på hotellet, som var hyggeligt. Fremragende morgenbord. Underground ikke langt derfra. Nem adgang til Kensingten og Portebellow Road med den berømte marked.

Værelsestip: Vælg et værelse væk fra gaden på grund af trafikstøj.
Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, kath20100
Anmeldt d. 30. juni 2016 fra mobile enheder

Totalt inkompetent personale. Elendigt. Bliv væk. Vi havde booket et tripple værelse et halvt år i forvejen. Inden vi skulle rejse blev vores Visa-kort udskiftet. Da vi gjorde hotellet opmærksom på dette for at afgive de nye kreditkortoplysninger valgte hotellet at aflyse vores reservation. Hverken efterfølgende mails eller telefonopkald fra vores side løste problemet. Det virker som om hotellet slet ikke ønsker eller kan betjene potentielle gæster. Da vi til sidst endte med at få en mailbekræftelse på aflysning af vores reservation - stik mod alt hvad vi gentagne gange gjorde hotellet opmærksom på - valgte vi et andet hotel af højere standard til stort set samme pris og beliggenhed. Vi vælger aldrig dette hotel fremover.

Dato for ophold: juni 2016

• Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.