Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget velbeliggende hotel”
Anmeldelse af Strand Palace Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 14 websites mere!
Strand Palace Hotel
Vurderet som nr. 452 ud af 1.076 hoteller i London
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 26. marts 2017

Dejligt hotel og meget centralt beliggende. Små værelser, men det er vist standarden i London. Badeværelset havde en fin størrelse, og sengen var god. Pænt og rent. Havde værelse på 7. sal mod gården - meget stille.
Virkelig god morgenmad med et stort udvalg.Man får anvist et bord og kan indtage maden i det tempo man ønsker.
Personalet er meget imødekommende.

Værelsestip: Så højt oppe som muligt og mod gården
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Per Hansen D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (9.758)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 9.764 anmeldelser

Anmeldt 21. marts 2017 fra mobile enheder

Beliggenheden er centralt og flot lobby. Men morgenmaden kaotisk og restauranten for lille til det rykind der var.
Baren hyggelig til en aften drink.
Værelset lille men med det der skal være og ingen støj fra gaden

Overnattede: Marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Christian R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. marts 2017

Værelset var ikke stort, men helt fint, og en god seng. Jeg vil gerne fremhæve servicen, den var super, concierge bestilte billetter, fik ladet tlf op etc. Morgenmaden var rigtig god. Alt i alt en dejlig oplevelse

Værelsestip: Hvis du ønsker udsigt, skal det bestilles.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, PEDJ7000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2017

Virkelig centralt, nemt at komme til og fra.
Venlig personale, meget stille rum pta at være midt i byen. Man skal bede om det.
Super morgenmad.
Dejligt at kunne lave en kop te på værelset. Wifi over det hele.

Overnattede: Marts 2017
Tak, hennicelia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2017 fra mobile enheder

Det bedste ved hotellet er at det ligger super godt midt i byen. Man kan vandre til alle de kendte steder herfra. Selve hotellet er ok. Betjeningen er meget venlig, og de hjælper gerne med praktiske ting. Værelserne er ikke så store og lidt gammeldags indrettet men der er pænt og rent. En del støj fra gaden. Fint udvalg i morgenmadsbuffet - dog lidt trængsel når der er mange besøgende.

Overnattede: August 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, dk2017dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i London
Trafalgar Square/Embankment
The Waldorf Hilton London
The Waldorf Hilton London
Nr. 332 af 1.076 i London
4.268 anmeldelser
Trafalgar Square/Embankment
Amba Hotel Charing Cross
Amba Hotel Charing Cross
Nr. 22 af 1.076 i London
3.938 anmeldelser
Soho
The Piccadilly London West End
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Westminster
DoubleTree by Hilton London - Westminster
Southbank
Park Plaza Westminster Bridge London
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Strand Palace Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Strand Palace Hotel

Adresse: 372 Strand, London WC2R 0JJ, England
Telefonnummer:
Beliggenhed: Storbritannien > England > London > Covent Garden
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 15 grønt hotel i London
Nr. 232 familiehotel i London
Nr. 261 romantisk hotel i London
Nr. 301 luksushotel i London
Nr. 347 forretningshotel i London
Prisområde: 1.058 kr.-2.009 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Strand Palace Hotel 4*
Antal værelser: 785
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Agoda, Hotels.com, Nozio Netplan srl, TripOnline SA, HotelsClick og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Strand Palace Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Strand Palace Hotel London
Hotel Strand Palace
Strand Palace London
Strand Hotel London

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering