Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
167 $
136 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
194 $
170 $
Hotels.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
269 $
193 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Rhodes Hotel(London)(Meget for pengene!)
101 $
94 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
Besparelsesbesked! 14 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 14 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 109 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

London House Hotel(London)(Meget for pengene!)
171 $
115 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
Best Western London Highbury(London)(Meget for pengene!)
167 $
97 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
244 $
185 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Besparelsesbesked! 24 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 24 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 242 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Point A Hotel, London Paddington(London)(Meget for pengene!)
121 $
117 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
224 $
188 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Anmeldelser (11.589)
Filtrer anmeldelser
11.589 resultater
Medlemsvurdering
3.314
4.628
2.212
890
545
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.314
4.628
2.212
890
545
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
14-19 af 11.589 anmeldelser
Anmeldt for 21. marts 2017 fra mobile enheder

Beliggenheden er centralt og flot lobby. Men morgenmaden kaotisk og restauranten for lille til det rykind der var.
Baren hyggelig til en aften drink.
Værelset lille men med det der skal være og ingen støj fra gaden

Overnattede: marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Christian R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 6. marts 2017

Værelset var ikke stort, men helt fint, og en god seng. Jeg vil gerne fremhæve servicen, den var super, concierge bestilte billetter, fik ladet tlf op etc. Morgenmaden var rigtig god. Alt i alt en dejlig oplevelse

Værelsestip: Hvis du ønsker udsigt, skal det bestilles.
  • Overnattede: marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, PEDJ7000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 5. marts 2017

Virkelig centralt, nemt at komme til og fra.
Venlig personale, meget stille rum pta at være midt i byen. Man skal bede om det.
Super morgenmad.
Dejligt at kunne lave en kop te på værelset. Wifi over det hele.

Overnattede: marts 2017
Tak, hennicelia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 22. januar 2017 fra mobile enheder

Det bedste ved hotellet er at det ligger super godt midt i byen. Man kan vandre til alle de kendte steder herfra. Selve hotellet er ok. Betjeningen er meget venlig, og de hjælper gerne med praktiske ting. Værelserne er ikke så store og lidt gammeldags indrettet men der er pænt og rent. En del støj fra gaden. Fint udvalg i morgenmadsbuffet - dog lidt trængsel når der er mange besøgende.

Overnattede: august 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, dk2017dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 30. december 2016

Boede på 8 sal i et, for London, fint størrelse værelse. Sengen var lidt slidt, men ok. Værelset var generelt i god stand og der var ok plads
Selve etagen trængte til et lille løft, men kunne se det var på, da andre etager var blevet moderniseret. Havde udsigt mod Strand, men ingen trafik støj overhovedet. Udsigten var der ikke så meget af, da de var så højt oppe, og blev derfor blokeret af taget, men vi fik lys ind og kunne fornemme atmosfæren på gaden.
Morgenmaden var god, og der var masser at vælge imellem. Vi havde bestilt værelses inklusiv morgenmad, men det kunne bestilles ved check-in for 12 £ (tilbud)
Beliggenheden var helt perfekt lige op ad Covent Garden, og i gå afstand til alt. Tager ca. 15 minutter at gå til Oxford Street, 20 minutter til Regent og på en halv time, så står man i Hyde Park.
Rigtig god service ved check in og i restauranten, og deres Concierge service var helt i top. God atmosfære.

Værelsestip: Bestil et værelse på 6 sal mod Strand, så får du udsigt med, og der er ikke meget støj.
  • Overnattede: december 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Rene020612
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser