Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.798)
Filtrer anmeldelser
4.798 resultater
Medlemsvurdering
3.928
746
92
20
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.928
746
92
20
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.798 anmeldelser
Anmeldt d. 9. april 2017 fra mobile enheder

Bookede egentlig hotellet pga anmeldelser og beliggenhed. Vi blev super overrasket over rammerne og værelset. Gratis minibar er et plus. Morgenmad er ikke tillokkende, men hotellet er omgivet af gode morgenmads restauranter.
Vi kommer ret sikkert tilbage hertil.

Overnattede: april 2017, rejste som par
Tak, Torben J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Charing X, General Manager hos Amba Hotel Charing Cross, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. april 2017
Google Oversæt

Dear Torben J,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Amba Hotel Charing Cross.

I am delighted that you highlight our fantastic location and took full advantage of our free mini bar :)

We look forward to your return to London.

Best regards,

Steve Cane
General Manager
steve.cane@amba-hotel.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. februar 2017 fra mobile enheder

Super beliggenhed midt i centrum. Store lyse værelser. Kunne gå til de fleste attraktioner og teatre. Meget venlig og hjælpsomt personale.
Morgenmaden var varieret med bl.a frisk frugt.
Absolut anbefalelsesværdigt.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
Tak, Birgitte H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Charing X, General Manager hos Amba Hotel Charing Cross, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2017
Google Oversæt

Dear Birgitte H,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Amba Hotel Charing Cross.

I am delighted that you highlight our fantastic location and found the rooms well appointed.

Best regards,

Steve Cane
General Manager
steve.cane@amba-hotel.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. december 2015

Jeg kan generelt godt lide Londons "jernbanehoteller", der ligger sammen med en togstation. Dette hotel er helt nyrenoveret og fællesområderne flot restaureret. Især spisesalen er noget for sig - med et helt specielt stukloft 8 meter oppe. Værelserne varierer meget i størrelse - selv i samme kategori. Der er Nespressomaskine og fri minibar med div. Ciders, chips, chokolade mm. i god kvalitet. Lækker feature! Super service i receptionen / concierge med vejledning og udlån af paraplyer.

Værelsestip: Spørg efter et stort værelse.
  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, MoOst1a
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. september 2015

det er et rigtig dejligt hotel, lige i centrum af London, rigtig meget er inden for gå afstand.
høfligt personale, som gør deres for at man føler sig hjemme.
næste gang vi skal til London bliver det helt sikkert samme hotel



  • Overnattede: september 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 78kenneth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Charing X, General Manager hos Amba Hotel Charing Cross, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. september 2015
Google Oversæt

Dear 78kenneth

Thank you for giving us a top ranked review on tripadvisor. We are very pleased that you enjoyed staying with us.

We are looking forward to welcoming you again to Amba Hotel Charing Cross

Kind regards
Glenn Hallam
General manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. marts 2015

Dette er simpelthen det bedste Hotel i London.
Fantastisk venlig personale over hele hotellet.
Vi har aldrig mødt så venlig og engageret personale som her.
Værelset var perfekt, med fri internet, minibar (softdrinks), nespresso kaffe, safety box.
Alt ny renoveret.
Placering helt perfekt, når man skal rundt i London.
Dette er helt klart vores hotel fremover i London. Vi glæder os allerede til vi skal tilbage,

  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, Hannah S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Charing X, General Manager hos Amba Hotel Charing Cross, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. marts 2015
Google Oversæt

Dear Hannah S

It is such a delight to read your great review posted on Tip Advisor. Thank you so much for taking the time to share with us your wonderful experience at the Amba Hotel Charing Cross.

I am utterly delighted to learn that you describe us as the best hotel in London and look forward to welcoming you again soon.

Kind regards,
Glenn Hallam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser