Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (8.424)
Filtrer anmeldelser
8.424 resultater
Medlemsvurdering
3.429
3.047
1.198
459
291
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.429
3.047
1.198
459
291
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 8.424 anmeldelser
Anmeldt d. 19. september 2018

Min kone og jeg havde besluttet at vi ville have en par dage i London.
Vi havde købt en pakkerejse hvor The Tower var det valgte hotel.
Det var etfremragende hotel med en dejlig belligenhed ved Themsen.
Vi fik en god modtagelse i receptionen og fik et værelse med udsigt over Themsen og Tower Bridge som nærmeste nabo.
Meget venligt personale overalt på hotellet, rengøringsniveauet var tilsvarende højt.

  • Overnattede: september 2018, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Rasmus V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, General Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. september 2018
Google Oversæt

Dear Rasmus,

Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed
your stay with us! I hope your next stay is just around the corner. Call us if there is anything
we can help you with.

Kind regards,

Bechir Messaoud
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. marts 2018 fra mobile enheder

Suverænt og super dejligt hotel, hvor både beliggenheden og udsigten er helt i top. Kanon lækker morgenmad og servicen generelt i top.. Bestemt ikke sidste gang vi kommer her. Vil klart anbefale hotellet.

Overnattede: februar 2018, rejste som par
Tak, Gitte J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. marts 2018
Google Oversæt

Dear Gitte J

Thank you for taking the time to write a review.

Our location here at The Tower is very good as we have Tower Hill Station at a 5min walk and local bus services that can take you straight to central London.

Our views are some of the best in London such as Tower Bridge, St Katherine's Dock, The Shard and many more.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. februar 2018 fra mobile enheder

Beliggenheden er super, udsigten fantastisk. Personalet meget professionelle, hjælpsomme og venlige. Pæne og rene værelser, og room servicen var i top.
Vil helt sikkert vende tilbage, til dette hotel.

Overnattede: februar 2018, rejste som par
Tak, Amira O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. februar 2018

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse hos os, vi håber at få lejlighed til at byde dig velkommen igen snart.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. december 2017 fra mobile enheder

Et hotel med god beliggenhed ned en rimelig service. Jeg fik et værelse som var meget varm og hvor temperaturen ikke kunne indstilles så jeg sov ikke godt.

Morgenmad var en stressende oplevelse - jeg rejser en del og det var nok den mest stressende morgenmads oplevelse jeg nogensinde har haft.

Nok ikke min første prioritet for min næste forretningsrejse til London.

Som turist ligger hotellet god i et hyggeligt område

Overnattede: december 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Tonni B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. december 2017
Google Oversæt

Dear Tonni,

Than you for your kind feedback about your stay at our hotel. The hotel has a centralised heating system, arranging the temperature in the entire hotel. We can always provide heaters or coolers, depending on how you like the temperature in your room. We feel very sorry that you did not enjoy the breakfast the way it should be. We would like you to stay again with us during your next business or leisure trip, so please contact us in advance.
We want to show you that this was a single unfortunate event, that should not happen anymore.
We look forward in seeing you again soon.

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. november 2017

Særdeles venligt personale alle steder. Vi fik værdi for pengene. Hvis man håber på udsigt over Themsen, er det klogt, at spørge efter det, da udsigten over dokken er knapt så spændende. Travl, men rigtig god morgenmadsrestaurant. Fornuftigt flow i elevatorerne. Rigtig god og hyggelig bar. Rimelig god lounge med fri øl, vin og snacks efter kl. 17.00 til brug for gæster i executive-værelser, som er lidt mere rummelige end standardværelserne uden at de på nogen måde er ekstravagante. Absolut også godt brasserie. Stort hotel, som har gode faciliteter. Beliggenheden virker dog lidt ucentral.

Værelsestip: Spørg efter udsigt over Themsen, hvis det har betydning
  • Overnattede: november 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, BOSSER2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. november 2017
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for sending us your excellent review of your stay at The Tower Hotel. We are very excited that you met some of our wonderful staff and that you enjoyed the superb views from the hotel. The Club Lounge is indeed a very nice and welcoming addition to our Executive rooms, even if you just want to relax and unwind.
Even though we might not be exactly in the centre of London, you can still easily access it by tube or bus and even over water.
We hope to seeing you again soon!

Kind regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser