Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (8.442)
Filtrer anmeldelser
8.442 resultater
Medlemsvurdering
3.437
3.053
1.201
460
291
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.437
3.053
1.201
460
291
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 8.442 anmeldelser
Anmeldt d. 15. juli 2017

Hotellet er er ikke en "arkitektonisk perle" set udefra, med det er et rigtig dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Tower Bridge og Themsen. Ligger tæt på hyggeligt havneområde med forskellige restauranter. Hotellet har det alt det man har brug for, venligt personale, gode værelser og en god morgenmadsrestaurant m.m.
Kan klart anbefales!

  • Overnattede: juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, ChristianL5303
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, General Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. juli 2017
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review your experience at The Tower Hotel and for the recommendation, we hope to have the opportunity to welcome you back very soon.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. maj 2017

The Tower ligger perfekt med god udsigt til Tower Bridge, - intet mindre. Helt fantastisk udsigt, også fra vores værelse. Værelset derimod var utrolig lille. Jeg havde bestilt alm. værelse til 2 personer. Jeg var afsted med min 15-årige søn og må sige vi sov meget tæt! Desuden var værelset så lille at kufferterne ikke kunne være nogen steder. Vi måtte sætte den ene ind i skabet og den anden stod konstant i vejen, da der kun var en sti omkring sengen. Desuden var der ingen airkondition, hvilket gjorde det umuligt at sove de dage hvor temperaturen udendørs var over de 20. Efter at have påpeget dette i 2 dage, fik vi endelig en "fan" som jo skulle slukkes om natten....Hotellets øvrige faciliteter var fine, dog kunne fitnessrummet godt have været lidt større. Ikke særligt velfungerende internet, - meget ustabilt og der skal konstant logges på.

  • Overnattede: maj 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bente O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Value Centre General Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. maj 2017
Google Oversæt

Dear Bente,

Thank you for choosing the Tower Hotel for your stay in London. I am happy to read that you enjoyed the view from our room. As you mentioned, they are splendid.
Indeed, the Standard sleeper bedrooms are the smallest category of room that our Hotel offers. Should you wish a bigger room for your future stay, I invite you to book a Standard Double bedroom which is more comfortable for 2 guests.
My apologies for the AC issue you have faced. I wish to reassure you that our Maintenance team is currently investigating the matter.

We hope to welcome you back very soon !

Kind Regards
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. april 2017

Dejligt hotel med god service og venligt personale. Værelset var til den lille side men stort nok til en person. Tilpas stort badeværelse så man kan bevæge sig de. Dejlig udsigt selv om det ikke var til broen. Dog lidt væk fra turist ting hvis man kommer for at se byen.

Overnattede: marts 2017, rejste alene
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, anett36
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, General Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. april 2017
Google Oversæt

Dear Anett,

Thank you very much for staying with us and taking the time to write a review. I am happy to read that you had a nice experience.
Indeed, the Standard Sleeper Bed Rooms are the smallest category of room we offer, they are usually for a single use. However, if you book a Standard Double Bed Room it is bigger and more comfortable for two persons.
Thank you for pointing our friendly team members, I am sure your review will encourage them to keep up with the good work.

We hope to have the opportunity to welcome you back very soon.

Kind Regards,
Bechir Messaoud, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. december 2016

The Tower hotel ligger lige ud til Themsen, og vi havde et værelse med udsigt over Tower Bridge. Hjælpsomt personale, som var hurtige til at få genaktiveret vores værelses nøgle. Hotellet er lidt slidt, trænger til em makeover. For lang kø ved morgenmaden.

  • Overnattede: december 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, erikd473
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. december 2016
Google Oversæt

Dear Erik D,
Thank you very much for staying with us at The Tower Hotel and taking the time to write us a review of your stay. Any feedback is always appreciated. Please know I have been passed on your comments to our team here and we hope we can welcome you back another time soon.
Kindest Regards,
Bechir Messaoud General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. oktober 2016

Super beliggenhed lige ud til Themsen
Meget venligt personale overalt
Fantastisk velassorteret morgenbuffet
Udsigten fra værelset mod Tower Brigde er enestående
Ekstremt roligt beliggende - ingen støj
Vi kommer gerne igen

Overnattede: oktober 2016, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, bent_ch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bechir M, Manager hos The Tower, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Reviewer,
Thank you for your review. It’s great to read that you enjoyed the views, and you were pleased with our location. Please know that I have shared your comments with the members of staff and I hope we have the chance to see you back at The Tower in the future.

Kind regards

Bechir Messaoud

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser