Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“This is the way to vacation!”
Anmeldelse af Egerton House Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Egerton House Hotel
Vurderet som nr. 2 ud af 1.081 hoteller i London
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 7. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, WKruck
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.536)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.182-1.186 af 1.536 anmeldelser

Anmeldt 6. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Everywhere, anywhere .... I can't imagine a single corner of the Egerton not being beautiful.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Jane M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, fleur_bis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The bed/bedding/pillows are amazing, aiding in a wonderful night's sleep.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Angela K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Room 10 can be a twin room; the beds are separated at turndown
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Liz B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i London
Westminster
Hotel 41
Hotel 41
Nr. 1 af 1.081 i London
2.939 anmeldelser
South Kensington
The Milestone Hotel and Residences
Bloomsbury
The Montague on The Gardens
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Marylebone
The Montcalm London Marble Arch
Mayfair
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
Nr. 16 af 1.081 i London
3.420 anmeldelser
Mayfair
The Beaumont
The Beaumont
Nr. 8 af 1.081 i London
460 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Egerton House Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Egerton House Hotel

Adresse: 17-19 Egerton Terrace, London SW3 2BX, England
Telefonnummer:
Beliggenhed: Storbritannien > England > London > Chelsea
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 2 luksushotel i London
Nr. 2 romantisk hotel i London
Nr. 13 forretningshotel i London
Prisområde: 2.118 kr.-3.353 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Egerton House Hotel 5*
Antal værelser: 28
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Egerton House Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Egerton Hotel London

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering