Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
  
oversat af Google
Sådan kan du opleve SANDEMANs NEW Europe - London
fra 18,50 $
Flere oplysninger
fra 17,90 $
Flere oplysninger
fra 17,90 $
Flere oplysninger
fra 52,00 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (15.848)
Filtrer anmeldelser
15.173 resultater
Medlemsvurdering
13.757
1.098
163
79
76
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
13.757
1.098
163
79
76
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 15.173 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2017 fra mobile enheder

Vi var på Royal Tour i London. Vores guide Becky var super fantastisk. Hun var underholdende, god til at fortælle og hun vidste en masse spændende ting om London. Da vi var halvvejs sang hun også en lille sang
Da turen var færdig, var hun rigtig flink til at hjælpe os med at finde steder vi var interesseret i at se

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, Mathilde T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. december 2016 fra mobile enheder

Det er også et must når man er i London.... flot og prangende ... men en oplevelse at se hvordan de gør rigtig meget ud af udstillinger... både i slagter afd. Og diamanter og guld...der funkler i monitoren ...

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, hanbag65
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. november 2016

Vores guide Becky gjorde vores gåtur rundt i London til en fantastisk oplevelse. Hun brænder for at formidle hendes viden og små anedoter videre til hendes deltager. Det var 2½ times underholdning i et rask tempo. Tak Becky.

Dato for oplevelse: november 2016
Tak, Fru_Tang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. november 2016 fra mobile enheder

Super god, underholdende og informativ tur med Becky. Gik knap 10 km og fik rigtig mange anekdoter undervejs. De fleste af dem er sikkert sande

Dato for oplevelse: november 2016
Tak, vmantwink
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. august 2016 fra mobile enheder

Var på Grim Reaper tour 19/8 16 med Trevor Smart som guide. Fantastisk oplevelse for teenagere og voksne, Trevor gjorde fortællingerne levende ☺

Dato for oplevelse: august 2016
Tak, Kamilla M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser