Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (19.453)
Filtrer anmeldelser
19.453 resultater
Medlemsvurdering
11.330
5.286
1.606
707
524
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
11.330
5.286
1.606
707
524
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 19.453 anmeldelser
Anmeldt d. 5. marts 2018 fra mobile enheder

Rigtig fint og lækkert hotel med udsigt til Big Ben. Vi boede her en enkelt nat. Meget tæt på tuben og nemt at komme rundt herfra. Hotellet har spa og fitness. Der er Illy kaffebar og fin restaurant på hotellet. Alt i alt en positiv oplevelse.

Overnattede: marts 2018, rejste som par
Tak, Vivi T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Suat B, Manager hos Park Plaza Westminster Bridge London, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. april 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking for posting your review on TripAdvisor. Feedback is really important to us and I appreciate you taking the time to share yours. I hope to have the pleasure of welcoming you back again in the near future.

Many thanks,
Suat Binkaya
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2018

Dette hotel lever fint op til det gode ry som Plaza - gruppens hoteller har. I "vores" standardværelse var der god atmosfære, og restauranterne leverede varen med godt og fornuftigt udvalg - og rimelige priser.

Overnattede: april 2017
Tak, Lars S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Suat B, Manager hos Park Plaza Westminster Bridge London, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. februar 2018
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your positive comments on TripAdvisor. It was a pleasure to read and I appreciate your feedback. I hope to see you back again soon.

Many thanks,
Suat Binkaya
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. januar 2018

  • Overnattede: januar 2018, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Park Plaza Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Suat B, Manager hos Park Plaza Westminster Bridge London, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. februar 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 8. maj 2017 fra mobile enheder

Hotellet er pænt og rent og passede fint som familiehotel.
Minus er dog, at man ikke kan bade, når man har lyst. Om aftenen får man en halv time og med børn i omklædning er det ikke meget svømmetid.
Lidt meget larm ved morgenmad så kom tidligt eller sent.
Vi fik superior værelse men med udsigt til hotellets anden side. Det bliver hurtigt meget mørkt.

Overnattede: maj 2017, rejste med familie
Tak, 443bettinan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Suat B, Manager hos Park Plaza Westminster Bridge London, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. maj 2017

Kære Bettina,

Tak for at dele dine kommentarer vedrørende dit seneste ophold her på Park Plaza Westminster på TripAdvisor. Vi sætter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen,
Suat Binkaya
Hotelbestyrer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. januar 2017

  • Overnattede: januar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Park Plaza Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Suat B, Manager hos Park Plaza Westminster Bridge London, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. april 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser