Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.283)
Filtrer anmeldelser
3.283 resultater
Medlemsvurdering
1.369
1.261
416
129
108
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.369
1.261
416
129
108
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.283 anmeldelser
Anmeldt d. 13. marts 2016 fra mobile enheder

Vi besøgte hotellet i forbindelse med en fodboldtur. Et udemærket hotel til prisen. Morgenmadsområdet kan dog være lidt presset i weekenden, og morgenmaden er ikke noget at skrive hjem om. Dårligt wifi. Men Servicemindet receptions personale. Tæt på Albert Dock og Liverpool One. Alt i alt ok til prisen.

Overnattede: februar 2016, rejste som par
Tak, Jannie V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sarah W, Administrator hos Hampton by Hilton Liverpool City Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. marts 2016
Google Oversæt

Dear Jannie V,

Thank you so much for taking the time to leave your comments regarding your recent stay with us at the Hampton By Hilton, Liverpool City Centre.

Its great to hear overall your stay was a pleasant one.
In regards to your comments regarding breakfast however this is a fully complimentary
breakfast and despite the numerous warnings to guests our last hour of service is our busiest.

Once again thank you for your comments and we wish you a safe return in the near future.

Kind regards,
Sarah Wilson

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. september 2015

Et forholdvis billigt hotel i gå-afstand til Albert Dock og det centrale Liverpool med alle de moderne shopping muligheder. Et super hotel - hvor du får det du betaler for ... og mere til. Helt klart en genbesøg værd. Eneste ulempe var at en af de 2 elevatorer var itu.

  • Overnattede: september 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Jim T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Andrew W, Front Office Manager hos Hampton by Hilton Liverpool City Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. oktober 2015
Google Oversæt

Dear Jim T

Firstly thank you for taking the time to review your stay with us at Hampton by Hilton Liverpool city centre.

It is good to hear that you enjoyed your stay and I would also like to apologise for any inconvenience caused by the elevator which was not operating on the day you stay with us this was due to a technical issue.

Despite the elevator issue we do hope to welcome you back to our hotel next time you visit Liverpool.

Warmest Regards
Andrew Wren

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. april 2015

Hampton by Hilton på Hurst Street tæt ved havnen er det perfekte sted til en mindre familieferie. Tæt på det havnemiljø der har løftet byen Liverpool enormt siden byen var europæisk kulturby i 2005 og nær ved den bymidte der er dejlig at bevæge sig rundt i.
Hampton by Hilton er dog et roligt sted, trukket lidt tilbage fra trafik og udenomsstøj. En god morgenbuffet efter at du har trænet lidt i motionsrummet. Byens fodboldhold holder til i den anden ende af byen, men vi gik da den ene vej - længere er der heller ikke. Go tur

  • Overnattede: december 2014, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Finn Bygballe P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Inita K, Guest Relations Manager hos Hampton by Hilton Liverpool City Centre, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2015
Google Oversæt

Dear Bygballe,

Thank you for taking the time to review of our hotel regarding your recent stay with us. It is fantastic to read that you enjoyed all aspects to your stay We are glad our location was great for you and you had a great time visiting Liverpool.
Once again, Thank you for staying with us and we hope to welcome you back soon.

Kind regards,
Inita Kalnina
Guest Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. marts 2014

Boede med en gruppe venner på Hampton sidste år og da vi skulle afsted igen i år var der ingen tvivl om at vi igen skulle tilbage til det samme sted - det er imponerende god kvalitet til den pris og med en fantastisk beliggenhed i gåafstand til Liverpool One og resten af den fantastiske bymidte - og vi kommer helt sikkert igen hvis vi næste år igen skal fejre Skt. Patricks-day i Liverpool

  • Overnattede: marts 2014, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hampton
Tak, martinj465
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. maj 2013

Fint moderne hotel beliggende ca 8-10 min gang fra det centrale Liverpool.

Og 5 min gang til Dock'erne i Liverpool, som idag er renoveret og har forretningner og restauranter.

Fine store værelser - morgenmad ikke imponerende.

Godt forhold mellem pris og kvalitet som bare var iorden .Ville vælge hotellet igen

  • Overnattede: april 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Torben-dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser