Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“GREAT ACCOMODATION!”
Anmeldelse af Manchester House

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Manchester House
Vurderet som nr. 100 ud af 864 B&B'er/kroer i Blackpool
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 2. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Samantha_Chatt79
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (219)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

205-209 af 219 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ash S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, The_Nutty_Bunch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, nickdcfc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tina H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Blackpool
1,2 km væk
Glyndale Hotel
Glyndale Hotel
Nr. 84 af 864 i Blackpool
214 anmeldelser
3,6 km væk
The Imperial Hotel
The Imperial Hotel
Nr. 27 af 73 i Blackpool
3.402 anmeldelser
3,9 km væk
Hilton Blackpool Hotel
Hilton Blackpool Hotel
Nr. 36 af 73 i Blackpool
4.300 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,9 km væk
Fairhaven Hotel
Fairhaven Hotel
Nr. 134 af 864 i Blackpool
85 anmeldelser
3,4 km væk
Best Western Carlton Hotel
Best Western Carlton Hotel
Nr. 39 af 73 i Blackpool
563 anmeldelser
1,1 km væk
Lucena Hotel
Lucena Hotel
Nr. 100 af 137 i Blackpool
160 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Manchester House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Manchester House

Adresse: 77 Withnell Road, Blackpool FY4 1HE, England
Beliggenhed: Storbritannien > England > Lancashire > Blackpool
Faciliteter:
Bar/lounge
Hotelstil:
Vurderet som nr. 100 ud af 864 B&B'er / kroer i Blackpool
Prisområde: 317 kr.-635 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Manchester House 3*
Antal værelser: 9
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Manchester House. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering