Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Self Catering wie im Hotel :)”
Anmeldelse af Beck Allans Guest House

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Grasmere
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Beck Allans Guest House
Vurderet som nr. 1 ud af 20 B&B'er/kroer i Grasmere
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, DieStolzes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (268)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

264-268 af 268 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Schaumann M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Fabrix1960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, abissina
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Ash051
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Grasmere
0,1 km væk
The Inn at Grasmere
The Inn at Grasmere
Nr. 6 af 14 i Grasmere
1.628 anmeldelser
0,1 km væk
Oak Bank Hotel
Oak Bank Hotel
Nr. 4 af 14 i Grasmere
734 anmeldelser
0,8 km væk
The Daffodil Hotel & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,1 km væk
The Lancrigg
The Lancrigg
Nr. 10 af 14 i Grasmere
681 anmeldelser
0,1 km væk
The Wordsworth Hotel and Spa
0,4 km væk
Lake View Country House
Lake View Country House
Nr. 3 af 20 i Grasmere
317 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Beck Allans Guest House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Beck Allans Guest House

Adresse: College Street, Grasmere LA22 9SZ, England
Telefonnummer:
Beliggenhed: Storbritannien > England > Cumbria > Lake District > Grasmere
Faciliteter:
Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 20 B&B'er / kroer i Grasmere
Prisområde: 364 kr.-440 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Beck Allans Guest House 3*
Antal værelser: 5
Også kendt som:
Beck Allans Guest House Hotel Grasmere

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering