Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very friendly owners and certainly value for money”
Anmeldelse af Hubs Motel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hubs Motel
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Wells
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TravelcrazyAntwerp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

126-130 af 150 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Getphoto
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, patcorbett
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, KLS1960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sas Q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Wells
0,1 km væk
Mountain Thyme Getaway
0,4 km væk
The Wells Hotel
The Wells Hotel
Nr. 2 af 3 i Wells
58 anmeldelser
9,3 km væk
Becker's Lodge Bowron Lake Adventures Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hubs Motel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hubs Motel

Adresse: 12438 Barkerville Highway, Wells, Britisk Columbia V0K 2R0, Canada
Beliggenhed: Canada > Britisk Columbia > Cariboo > Wells
Faciliteter:
Tekøkken Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Wells
Prisområde: 296 kr.-346 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 20
Også kendt som:
Hubs Hotel Wells

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering