Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okay for a night”
Anmeldelse af Owen Sound Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Owen Sound Inn
Vurderet som nr. 7 ud af 10 hoteller i Owen Sound
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, cleoder
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (166)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

118-122 af 166 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, DJGMomof3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
anglewoody, Manager hos Owen Sound Inn, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. august 2010
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. juli 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, travelsaroundUSA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. maj 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Worktraveller08
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. maj 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2010, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, MissNat_10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Owen Sound
1 km væk
Comfort Inn Owen Sound
Comfort Inn Owen Sound
Nr. 4 af 10 i Owen Sound
176 anmeldelser
2,3 km væk
Best Western Inn On The Bay
Best Western Inn On The Bay
Nr. 1 af 10 i Owen Sound
581 anmeldelser
2,5 km væk
Knights Inn Owen Sound
Knights Inn Owen Sound
Nr. 2 af 10 i Owen Sound
167 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,2 km væk
Travelodge Owen Sound ON
Travelodge Owen Sound ON
Nr. 9 af 10 i Owen Sound
496 anmeldelser
25,8 km væk
Waterview on The Bay
Waterview on The Bay
Nr. 1 af 4 i Wiarton
368 anmeldelser
0,6 km væk
Travellers Motel & Restaurant
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Owen Sound Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Owen Sound Inn

Adresse: 485 9th Ave E, Owen Sound, Ontario N4K 3E2, Canada
Beliggenhed: Canada > Ontario > Grey County > Owen Sound
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 7 ud af 10 hoteller i Owen Sound
Prisområde: 284 kr.-352 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Owen Sound Inn 2*
Antal værelser: 26
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Owen Sound Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Owen Sound Hotel Owen Sound

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering