Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker mad og venlig betjening”
Anmeldelse af Ruth & Co

Ruth & Co
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Hyggelig restaurant med lækker mad og billige drinks.
Stedet har en sydvendt terrasse, som rent faktisk byder på læ, når vinden kommer fra vest. Det får man ikke mange steder i Hvide Sande.
Kan helt sikkert anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Philipp Lange T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 27 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Vi kom af med 720 for deres frokost. Hvad fik vi så for de 720 kr? Noget horribelt friture stegt mad som smagte af klam fritureolie, uden smag af andet en friture olie. Deres crispy pork sandwich bestod af to skiver flæskesteg, som var så tør at det var svært at synke.

Sidst jeg spiste så dårligt, var ved en lokal kinabuffet restaurent.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Eventyrenpaarejse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021

Atmosfære, udsøgt mad til pengene, skøn betjening. Hvis man vil vælge et sted i Hvide Sande, vil det her være et besøg værd.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, martinagN9175BU
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021

Vi var en familie på 7 afsted. Fantastisk lækker mad, som man ikke finder andre steder i nærheden - kanon god service og lækre drinks, i en fed atmosfære. Vi har bestemt manglet et sted som Ruth og co. i hvide sande
Kæmpe anbefaling herfra

Dato for besøg: august 2021
Tak, Camillasa26
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021

Fed atmosfære. Lokalerne indbyder til hygge, og betjeningen er venlig og opmærksom. Maden smager skønt og portionerne er passende ☺️

Dato for besøg: juli 2021
Tak, thomsen217
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Ruth & Co, kiggede også på

 
Hvide Sande, Vestjylland
Hvide Sande, Vestjylland
 

Har du været i Ruth & Co? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering