Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt var helt i top”
Anmeldelse af Twenty Twenty Coffee

Twenty Twenty Coffee
Prisklasse: 5 $ - 9 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. august 2021

Fra vi trådte ind i den indbydende cafe med de lyse stuer og smilende personale,der tog mod vores bestilling var helt i top. Kaffen var virkelig meget velsmagende for ikke at tale om kagen, der blev indtaget i haven. Og prisen var forbavsende attraktiv. Kan på det varmeste anbefales.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars_the_man
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
twenty twenty coffee, Owner hos Twenty Twenty Coffee, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2021
Google Oversæt

Hi Lars, thank you for your kind words about our little coffee shop! We are glad you enjoyed your visit, hope to see you back in Hvide Sande soon! :)
All best,
Honza & Veronika :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 31 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 fra mobile enheder

Twenty three Twenty Three er et spændende iværksætter projekt med succes. Og det er oplagt at velfremstillet kaffe, kage, toast og mange andre spændende morgen og frokostretter.

Et godt sted i Hvide Sande hvor der i gårdhaven næsten altid er læ.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Tanderups
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
twenty twenty coffee, Owner hos Twenty Twenty Coffee, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2021
Google Oversæt

Hi, thank you for your kind words, we are happy to hear that you enjoy our little coffee shop! :)

Please let us know how can we improve to earn all 5 stars from you next time. :))

Thank you and we see you soon,
Honza & Veronika :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. april 2021 fra mobile enheder

Super hyggelig lille central café med fantastisk kaffe fra La Cabra og dejligt bagværk! Virkelig god service, kan ikke anbefales nok!

Der går langt imellem at man finder så fint et sted, med så god og venlig service! Findes kun få steder i Danmark!

Det er helt klart stedet at købe en kop kaffe og et stykke kage, hvis man er i Hvide Sande :)

Dato for besøg: april 2021
Tak, Sebastianbjoernestad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 fra mobile enheder

Fantastisk sted, hvor der ikke er sparet på noget. Alt fra indretning til maden er fantastisk. Virkelig en perle i det vestjyske.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 82mathiasn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Endelig et sted som sælger is kaffe. Rigtig god lige som den skal være. Hyggeligt sted,god betjening og helt væk fra stress og mange mennesker. Min mand fik en cafe latte som også var super god. Sød kop.
God kaffe oplevelse.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 634jettet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Twenty Twenty Coffee, kiggede også på

 
Hvide Sande, Vestjylland
Hvide Sande, Vestjylland
 

Har du været i Twenty Twenty Coffee? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering