“Det findes ikke bedre!”
Anmeldelse af Lille K by Grantland

Lille K by Grantland
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 27 US$ - 47 US$
Beskrivelse: Vores restaurant Lille K by Grantland befinder sig på 1. sal i hjertet af Hvide Sande ved Vesterhavet, helt tæt på havnekajen. Her kan du mødes med venner og familie i afslappende omgivelser med gode madoplevelser tilberedt af friske og lokale råvarer. Udover vores frokost og aftenkort har vi selvfølgelig også et lækkert udvalg af blandt andet vine, drinks og friskbrygget kaffe.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. august 2021

Endnu et skønt besøg på Kommandobroen til den store menu! Det er efterhånden blevet et fast indslag i sommerferien, at vi skal ind og forkæles med god mad, lækker vin og udsøgt service.
Atmosfæren er hyggelig på Kommandobroen og personalet er altid imødekommende, vidende, opmærksomme - og jyske på den måde, hvor begge fødder er solidt placeret på jorden. Her behøver man ikke prale, men lader mad og vin tale for sig selv.
Maden er altid spændende og med fisk i topklasse bliver vi selvfølgelig mindet om, at vi sidder på havnen i Hvide Sande (hvis da ikke de mange kuttere, vi kan se udenfor vinduet, allerede havde gjort det klart).
Som noget nyt har Kommandobroen forbedret sin tilgang til ikke-alkoholiske drikke, hvilket betyder, at man nu også får serveret mange spændende juicer/drinks, som matcher maden på tallerkenen - hvis altså at man ikke har lyst eller mulighed for at gå ombord i vinen.
Kommandobroen er ikke Michelin, men mindre (og billigere) kan også gøre det, og aftenen bliver mindst lige så god som på nogle af landets mange stjerne-restauranter.

Tak, Louise H
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 5. august 2021 fra mobile enheder

Skøn mad i skønne rammer. Ankom 1130 men fikbordudenfor i solen, bestilte drikkevarer men maden kom 1205 selvomkøkkenet først åbnede kl 12. 2x fish and chips og2x stjerneskud som fuldt levede op til vores forventninger. Venlig betjening og vi kommergerne igen

Dato for besøg: august 2021
Tak, 792benth
Anmeldt 3. august 2021 fra mobile enheder

Dejlig stemning, hyggelige lokaler, god venlig og kvalificeret betjening.
Vi bestilte Bøf Bearnaise, Rørt tatar og fiskefilet til vores pige samt lidt tilbehør og drikkevarer.
Ingen finger at sætte på ift kvaliteten. Den lækre fiskefilet som var på vores barns tallerken var en gourmetrestaurant værdig. Bøf Bearnaise også fantastisk. Rørt tatar manglede desværre syrlighed eller en eller anden slags afrunding. Var lidt tam.
Dog stadig 4 stjerner. Hyggelig og dejlig oplevelse.
Et besøg værd.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Muschling
Anmeldt 1. august 2021 fra mobile enheder

Service i top det samme kan siges om en udsøgt 7 retters menu især dessertvinen var en stor fornøjelse som også er købt til en særlig fornøjelse

2  Tak, 616piaf
Anmeldt 28. juli 2021 fra mobile enheder

Besøgte Lille K sammen med 2 børn og fik lækkert mad fra havet. Kan anbefales til en god frokost i dejlige omgivelser med god udsigt

Tak, P1148QBjacobn

Rejsende, der kiggede på Lille K by Grantland, kiggede også på

Ringkøbing, Vestjylland
Hvide Sande, Vestjylland

Ringkøbing, Vestjylland
Hvide Sande, Vestjylland

Har du været i Lille K by Grantland? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering