Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Overordnet rigtigt fint. Dog var gruppebookingen og banereservationer ikke helt optimalt indstillet på service og samarbejde. Det er lidt ærgerligt.
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Denne virksomhed anvender redskaber fra Tripadvisor (eller en af Tripadvisors officielle partnere til indsamling af anmeldelser) for at opfordre til og indsamle anmeldelser fra gæster, inkl. denne.
Spørg markX8499LO om Club La Santa
Tak, markX8499LO
Flot og velholdt anlæg med høj standard på renlighed og orden.Venligt og hjælpsomt personale, varieret aktivitetstilbud og godt standard på udstyr. Suiten dårligt udstyret i køkkenet og lille badeværelse alt for lille. Restaurant Atlantico langt under standard mht betjening og forplejning, og golfanlægget slidt. Supermarkedet stadig for dyrt ift spanske og især danske priser
Spørg tinelstrunch om Club La Santa
Tak, tinelstrunch
Vi var tre veninder afsted, og vi boede i en lækker (men dyr!) suite. Det fede er at vi alle tre kunne melde os til netop de aktiviteter, som vi hver især havde lyst til/var i form til. Suiten var dejligt, og der var utroligt roligt omkring os om aftenen.
Spørg marianne061263 om Club La Santa
Tak, marianne061263
Vi har været på vor årlige familietur til "vort” foretrukne feriested siden 1987. Stedet er efterhånden blevet så flot - kun superlativer. Kun et men - hvorfor skal man absolut sætte prisniveauet så højt på restauranterne, når maden ikke følger efter - det er simpelthen blevet for dyrt.
Dato for ophold: marts 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg allanhin2024 om Club La Santa
Tak, allanhin2024
Alt var super på Club La Santa, fra afgang i København til retur. De bedste fasiliteter og den venligste og mest kompetente personale alle steder. Kan anbefale Comport lejlighederne, super renoveret og alt er er centralt.
Dato for ophold: marts 2024
Spørg lhsport om Club La Santa