Orbitz.com
Destinia.com
Trip.com
StayForLong
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.438)
2.438 resultater
1.711
1.711
25-30 af 2.438 anmeldelser
Anmeldt d. 29. december 2022

Inspirerende miljø uanset om du er super-atlet, glad amatør eller bare vil hygge med vennerne. Her er alle lige. Benyt dig af de gratis instruktioner til at lære nye sportsgrene. Husk at planlægge dagsprogrammet et par dage i forvejen, hvis du vil være sikker på at få plads på bestemte hold/aktiviteter. Gode restauranter. Endnu bedre findes i La Santa by.

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Soren66
Anmeldt d. 24. december 2022

Det helt rigtige sted at kombinere sport og familie tid sammen. Club La Santa giver mulighed for at prøve næsten alle sportsgrene samtidig med at der er høj solskin og plads til at bruge tid med familien

Tak, fridamk
Anmeldt d. 17. december 2022

Uanset hvilket niveau du er på, er der muligheder for alle og du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til. For de knap så aktive, er der god plads ved pool området og hyggelig stemning overalt på centeret.
Venligt personale - både lokale og fra Green Team

Tak, connim601
Anmeldt d. 11. december 2022

En virkelig god førstegangstur til La Santa. Nød de mange muligheder for at træne. Ikke en dag var ens og alle faciliteter er med i prisen. Det er et kæmpe plus. Fik prøvet alt det vi havde planlagt og mere til.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jacob D
Anmeldt d. 5. december 2022

Dejligt sted både for sportsaktiviteter og mindre aktive. Høj standard, alt rent og pænt, omgivelserne passes flot. Stort og varieret udbud af spisesteder. Et hav af gratis sportsaktiviteter of fine tilkøbsture.

Dato for ophold: november 2022
Tak, JakobM301