Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.432)
2.433 resultater
1.706
1.706
29-34 af 2.433 anmeldelser
Anmeldt d. 28. november 2022

Lækkert dejligt ophold på trods af dårlig senge. Opgradering af app super nemt. Lækkert mad på nær den sidste aften hvor der var glemt sevietter I burger og rå kylling ellers var det godt resten af uge

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, heidilaagelang
Anmeldt d. 26. november 2022

Skøn aktiv ferie, mange aktiviteter men for lidt af de populære klasser. Der var ofte tre gange så mange på venteliste som der var plads til på holdet. Maden i restauranter smager som en menu købt på en resteplads på Fyn

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Garden818
Anmeldt d. 14. november 2022

Vi føler os rigtig godt tilpas i bygning og hele resortet.
Det er en fornøjelse og afslappende at kunne deltage i de mangefaciliteter, med mulighed for gode relationer.
Ligeledes rart at være i "bygningen" og hele området med barer oser af at det er et dejligt sted at opholde sig.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, nielsengunner
Anmeldt d. 14. november 2022

Tid og nemt til bevægelse - tid og nemt til afslapning - tid og nemt til fællesskab - tid og nemt til at være alene.
Lækre faciliteter, dejlig mad anderledes, men smuk natur. Nem mulighed for at komme ud på øen

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, pvb185
Anmeldt d. 12. november 2022

Perfekt for den aktivitet glade familie. Indeholder alt. Både for små og store. Green team holdet er gode og humør fyldte. Så meget anbefalelsesværdigt sted. Har man først været der en gang vil man med sikkerhed gerne tilbage igen.

Dato for ophold: oktober 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner