Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Destinia.com
Algotels
Expedia.com
Hotels.com
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.407)
Filtrer anmeldelser
2.407 resultater
Medlemsvurdering
1.690
559
85
40
33
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.690
559
85
40
33
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
76-81 af 2.407 anmeldelser
Anmeldt d. 23. juni 2022

Rengøringspersonalet holdt pause i vores lejlighed da vi ankom, den ene lå henslægt på sofaen og fik rejst sig i en fart da vi kom ind og startet på rengøringen. Træls at vente men ellers en skøn tur.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, charlotte123946
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. juni 2022

Skønne unge- og glade mennesker der er træner, rigtig god stemning på alle hold.
Dejlig at starte hver morgen med morgen gymnastik rundt om poolen.
God musik på alle hold.
Pool restauranten kan der godt gøres lidt mere ud af, ringe mad og tjenere der var meget hurtige på aftrækkeren

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, vhartvig
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. juni 2022

Dette var min første-, men bestemt ikke sidste gang på CLS. Det levede fuldt ud op til mine forventninger - og mere til. Faciliteterne er fantastiske og green team og det øvrige staff, gør det virkeligt godt!

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, BrianOe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. juni 2022

Alt fungere som skal, Professionelle service i hele resort. Gode muligheder både for at slappe af men også for at træne som har lyst til. Jeg vil helt sikkert komme på besøg igen. Vi er nogle venner som allerede er ved at planlægge næste års tur. Kan næsten ikke vente :)

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, krisztisp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. juni 2022

Et lækkert sted, hvor man kan kombinere ferie og sport. Stedet er “opdateret” og personalet meget imødekommende og hjælpsomme.

Super til børnefamilier, hvor der er masser af aktiviteter til børn. Og naturligvis andre sportsinteresserede.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, hemme112
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser