Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
eDreams
Destinia.com
210 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 19.08.22
ZenHotels.com
Expedia.com
Hotels.com
Vis 10 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.276)
Filtrer anmeldelser
2.276 resultater
Medlemsvurdering
1.586
539
81
38
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.586
539
81
38
32
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
42-47 af 2.276 anmeldelser
Anmeldt d. 25. april 2022

Fantastisk med Sport All Inclusive!! Selvom jeg var afsted på en tema-uge (Swingtime Ballroom Fitness med Elisabeth Dalsgaard) er det muligt gratis at benytte alle mulige andre idræts-faciliteter - man booker sig simpelthen på via en app. Og så er det bare skønt at kunne dyrke det hele UDENFOR :-)

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Irenevabis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. april 2022

Bare verdens bedste legeplads, hvor alt er tilrettelagt for dig, og gør det nemt og sjovt. Rent og de sødeste mennesker, og en unik natur, og ikke alt for varmt. Let at være på ferie, og bestemt et sted man kommer tilbage til, mange gange

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Gitte D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. april 2022

Et godt sted at være ikke mindst betinget af klimaet. Man møder mange af de samme mennesker hvert år og får nogle hyggelige timers socialt samvær. Aktiviteterne er fine, men bestemmer jo selv hvad man vil deltage i. De mange green teamere er søde og venlige og forstår godt at man er ældre og ikke orker for meget aktivitet.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, aparving
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. april 2022

Vi elsker stedet og har været der mange gange som familie - og vi kommer igen så snart vi kan. Dejligt område og dejlige faciliteter. Vi nød at komme der med små børn og nu ogdå med vores store teenagebørn.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 861pernillem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. april 2022

Som altid en fantastisk uge med aktiviteter for hele familien. Vi nød at der var frit valg på alle hylder til timer, udstyr, cykler, faciliteter m.m. uden at der var en yderligere betaling indeover. Checkin i KBH var lidt rodet pga. udelukkende rejsebevis.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lisbethu2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser