Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Anmeldelser (2.438)
2.438 resultater
1.711
1.711
132-137 af 2.438 anmeldelser
Anmeldt d. 24. januar 2022

Som sædvanligt super ferie i afslappet miljø, stor udbud af aktiviteter, velkvalificerede instruktører, virkelig pænt og rent samt velordnede omgivelser.
Vender snart tilbage, hvilket vel i sig selv er en god anbefaling.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Connector423021
Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. februar 2022

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at I kan lide at holde aktive ferie her på Club La Santa. Hav en dejlig dag :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. januar 2022

La Santa Spor er et smukt sted, som kan anbefales til aktive mennesker. Der er alt hvad hjertet begærer af muligheder for udfoldelse. Rejser man alene, som jeg, kan jeg i høj grad anbefale at melde sig til single rejser, som Lone står for. Hun er dygtig til at samle folk, og spotte hvad der kunne interessere den enkelte. Sød og rummelig, arrangerer mange ting, som vi godt nok ikke kunne benytte os så meget af, pga dårligt vejr. Hun var ihærdig med i stedet at arrangere indendørs aktiviteter. Tak Lone.

• Rejsetype: Rejste alene
Tak, elsestavad

Tak for din anmeldelse! Hav en dejlig dag :)

Anmeldt d. 18. januar 2022

Endnu en god oplevelse på CLS. Efter mere en 20 besøg på CLS både et dejligt gensyn og så opleve nyt på CLS. Mange gode mulighed. Mest cykling, tennis, spinning, svømning og besøg på den gode bar ved poolen og i sportsbaren.

Dato for ophold: december 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
Tak, gertchristensen

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at se jer herende igen i fremtiden!

Anmeldt d. 16. januar 2022

Jeg har været på den skønneste ferie med min mor og min veninde
En blandning af en aktiv og afslappet ferie … vi kunne godt ha’ brugt en uge mere, til at prøve flere aktiviteter og få set øen. Vi kommer helt sikkert igen…

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Bibileen

Anmeldt d. 15. januar 2022

Super professionelt og velfungerende sportscenter med mulighed for stor variation. Arkitektonisk flot center i skønne omgivelser. Fine restauranter såvel i centret som i La Santa by. Cykelmekka for entusiaster. Vi kommer gerne igen igen.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Peter W

Tak for din anmeldelse, Peter!