Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Få bonusser med One Key
Hotels.com
Få bonusser med One Key
eDreams
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
dorthenykvistlarsen

Verdens dejligste ferie

Anmeldelse af Club La Santa
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 27. nov. 2021
Super dejlig tur, hvor alt spillede fra start til slut. Skøn mulighed for at være aktiv, hvis man har lyst og ellers er der altid noget andet at lave eller se på. Alle var super søde fra Green teamet, restauranterne til rengøringen - en virkelig skøn og dejlig oplevelse
Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste med venner
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelse
Svarede 30. nov. 2021
Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at se jer herende igen i fremtiden :)
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Pool
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
5.8 km fra Club La Santa
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Piscina infinita
Expedia.com
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
5.8 km fra Club La Santa
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
    4.5 km fra Club La Santa
    Vue de la terrasse
    Booking.com
      5.3 km fra Club La Santa
      Hotelito muy recomendable
      Booking.com
        8.1 km fra Club La Santa
        Agoda.com
        Ingen bookinggebyrer
          6.1 km fra Club La Santa
          Gratis wi-fi
          Gratis parkering
          vista dl patio
          Booking.com
            8.7 km fra Club La Santa
            Gratis wi-fi
            Gratis parkering
            Agoda.com
            Ingen bookinggebyrer
              8.3 km fra Club La Santa
              Vis flere hoteller i Tinajo
              Anmeldelser (2.710)
              Filtrer anmeldelser
              2.710 resultater
              Medlemsvurdering
              1.925
              603
              103
              44
              35
              Type rejsende
              Tidspunkt på året
              SprogAlle sprog
              Flere sprog
              Medlemsvurdering
              1.925
              603
              103
              44
              35
              Se, hvad de rejsende siger:
              Valgte filtre
              Filtre
              Opdaterer listen...
              266-271 af 2.710 anmeldelser
              Anmeldt d. 27. november 2021

              Vi havde en fantastisk dejlig aktiv uge på club LaSanta. Dog var der også tid og mulighed for afslapning i lækre omgivelser. Vores suite var virkelig skøn. Der manglede ingenting. Vi skal klart derned til næste år igen.

              Dato for ophold: november 2021
              • Rejsetype: Rejste med familie
                • Værdi
                • Sted
                • Søvnkvalitet
                • Værelser
                • Renlighed
                • Service
              Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
              Tak, annemarie850
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
              Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. november 2021

              Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at I kan lide at holde aktive ferie her på Club La Santa. Hav en dejlig dag :)

              Indberet svar som upassende
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
              Anmeldt d. 22. november 2021

              Herlig aktiv ferie i velorganiserede omgivelser med bedste instruktører, faciliteter og udstyr - nu for 10' år i træk. Aktiviteter og udfordringer for os alle (0 - 68 år). Hvert år ny tilbud. Fornuftige coronaregler.

              Dato for ophold: november 2021
              • Rejsetype: Rejste med familie
                • Værdi
                • Sted
                • Søvnkvalitet
                • Værelser
                • Renlighed
                • Service
              Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
              Tak, egesborg
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
              Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. november 2021

              Hej! Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at se jer herende igen i fremtiden :)

              Indberet svar som upassende
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
              Anmeldt d. 20. november 2021

              I år var 30. gang på La Santa Sport - så det siger vel alt - at vi elsker at komme på La Santa Sport. 15 familie medlemmer deltog i 3 generationer. God service. Lejlighederne er godt indrettet og der er det man har behov for. Vi er kommet i uge 45 og 46 som time share i mange år - så vi møder mange af de samme mennesker igen og igen - det er meget hyggelig. Sportsaktiviteterne er i Top.

              Dato for ophold: november 2021
              • Rejsetype: Rejste med familie
                • Værdi
                • Sted
                • Søvnkvalitet
                • Værelser
                • Renlighed
                • Service
              Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
              Tak, bjnjj
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
              Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2021

              Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at se dig en 31. gang :) Hav en dejlig dag

              Indberet svar som upassende
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
              Anmeldt d. 20. november 2021

              Dejlig ferie på Club La Santa, men rejsen derfra et mareridt. Club La Santa må samarbejde med flyselskabet og informere om, at der er ca. 30 kørestole og kørestolsbrugere, der skal med, så de beregner mere tid.

              Dato for ophold: november 2021
              • Rejsetype: Rejste med familie
                • Værdi
                • Sted
                • Søvnkvalitet
                • Værelser
                • Renlighed
                • Service
              Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
              Tak, ilse527
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
              Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2021

              Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har nydt din ferie på Club La Santa! Vi forstår godt at hjemrejsen var hård, og vi vil forsøge at gøre det bedre en anden gang. Tak for din forståelse, og vi håber snart at se dig igen.

              Indberet svar som upassende
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
              Anmeldt d. 20. november 2021

              Børne også den store pool meget kolde, burde være opvarmet. Handsker ved buffet ville være en god ide. Ellers var alt andet super godt. Vi kommer helt sikkert tilbage snart igen. Vi savner allerede varmen

              Dato for ophold: november 2021
              • Rejsetype: Rejste med familie
                • Værdi
                • Sted
                • Søvnkvalitet
                • Værelser
                • Renlighed
                • Service
              Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
              Tak, ks2208
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
              Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2021

              Mange tak for din konstruktive feedback. Vi håber på at se jer herende igen i fremtiden :) Hav en dejlig dag

              Indberet svar som upassende
              Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
              Se flere anmeldelser