Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com
StayForLong
Hotels.com
Orbitz.com
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.433)
2.436 resultater
1.709
1.709
213-218 af 2.436 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2021

Verdens bedste legeplads for hele familien.
Masser af sport, gode instruktører, dejligt vejr og altid et godt selskab med andre gæster. Desværre varer de fleste ferier kun en uge. Ser allerede frem til den næste

Tak, andersmoos
Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Anmeldt d. 27. juli 2021

Bliver bare så glad af at være på Club La Santa. Vi har været på stedet årligt igennem 20 voksne og børn (nu voksne). De elsker stadig at komme med, så stedet kan bare noget efter vores mening.
Så møder vi søde folk år efter år - det et hyggeligt

Tak, kroghsvej25

Anmeldt d. 25. juli 2021

Jeg har været på la Santa 8 gange og prøvet næsten alle hold.
Den gang var jeg til fitness boksning og det er det bedste hold jeg prøvet på la Santa .læreren var fantastik og brændt for alle skulle give sig 100 %
Men la Santa der var alt for få fitness boksning timer

Tak, reneldk

Hej,

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at se jer herende igen i fremtiden :) Vi sætter flere fitness boksning timer på!

Anmeldt d. 21. juli 2021

Det er som at komme hjem. Det er velkendt og trygt. Det er også spændende og udfordrende, nyt og motiverende. Det
er fantastisk at kunne vise stedet frem til mine børn og se dem holde lige så meget af stedet som os andre. Vi ser frem til et forhåbentligt gensyn i fremtiden.

Tak, ninakanstrup

Anmeldt d. 19. juli 2021

Meget tilfreds med min ferie hos la Santa. Det er hverken første eller sidste gang jeg kommer her. Venlig personale, gode aktiviteter, god mad og gode overnatningsmuligheder. Jeg anbefaler dykkercenteret, hvis man gerne vil prøve dette.

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, MariaJ5395
Club La Santa, Marketing hos Club La Santa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2021

Hej Maria,
Tusinde tak for din anmeldelse! :) Vi er glade for, at du har lyst til at komme tilbage!