Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert”
Anmeldelse af Harbour House - Kalk Bay

Harbour House - Kalk Bay
Udmærkelsescertifikatet
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Smuk udsigt, Romantisk, Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Lokalt køkken, Familier med børn
Spisemuligheder: Morgenmad, Aftensmad, Frokost, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 19. februar 2017

Frokost på Harbour House var en fantastisk oplevelse. Både mad og betjening var i top. Beliggenheg og udsigt til havn eller hav.

Tak, Dragoer2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager hos Harbour House - Kalk Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. marts 2017
Google Oversæt

Dear Tejs

Thank you very much for the great review on TripAdvisor.

I am very pleased to hear you had an enjoyable experience at Harbour House Kalk Bay. We pride ourselves with great views, service and food.
I hope there is many more visits and amazing experience with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.913)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.913 anmeldelser

Anmeldt 15. februar 2017

Man skal bestille bord, hvis man vil være sikker på at kunne få et skønt måltid. Vi var der til frokost på en onsdag - og alle borde var optaget. Udsigten er aldeles pragtfuld og de hvide duge og enkelte stole klæder hele stedet. Fisk og skaldyr i forskellige tilberedninger og alt perfekt tilberedt - eneste lille minus var ventetiden....

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, sakoolsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager hos Harbour House - Kalk Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. februar 2017
Google Oversæt

Dear Sakoolsen

Thank you very much for the great review on TripAdvisor.

I am very pleased to hear you had an enjoyable experience at Harbour House Kalk Bay. We pride ourselves with great views, service and food.
I hope there is many more visits and amazing experience with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. december 2016

For 7 år siden spiste vi her og lovede os selv at gøre det igen. Og det gjorde vi så, hele 2 gange under vores 3 ugers ophold i Syd Afrika. Vindues bord, fortræffelig service og overlækker seafood. Tjenerne er overraskende ærlige ved at fortælle at seafood anretningen beregnet til 1 person ,er nok til 2.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Henrik J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager hos Harbour House - Kalk Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. december 2016
Google Oversæt

Dear Henrik

Thank you very much for the great review on TripAdvisor.

I am very pleased to hear you had an enjoyable experience at Harbour House Kalk Bay. We pride ourselves with great views, service and food.
I hope there is many more visits and amazing experience with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. januar 2016 fra mobile enheder

Var derude med nogle venner der bor her i Sydafrika som have talt pænt om stedet. Akustikken er helt forfærdelig man må råbe til hinanden , hvad alle gør. Havde bestilt maden og vi ventede og ventede til der var gået 1 time og 15 min hvor vi endelig fik fat i En overordnet tjener som kun kunne konstatere at de havde travlt !!!!! Efter 1 time og 25 min kom der nogle " mad slæbere " og forsøgte at server vores hovedret ( havde ikke fået vores foret ) vi blev gale og forlod stedet da der ikke er styr på noget som helst. Kan ikke bedømme maden ( af gode grunde ) og de får en stjerne for den tjener der tog imod vores bestilling som var sød ok korrekt.

Tak, macfisk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. marts 2015

Bestil bord ved vinduet, så er successen næsten hjemme. Vi fik et stort fad med alt godt fra havet, østers, hummer, rejer, blæksprutter, fisk m.m. Alt var friskt og veltillavet. Betjeningen var lidt travl, men i øvrigt ok.

Tak, Egon Nyrup M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Harbour House - Kalk Bay, kiggede også på

Kalk Bay, Kapstaden
 

Har du været i Harbour House - Kalk Bay? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering