Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personer kigger på dette hotel
Booking.com
281 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 28.01.23
Book nu, betal under opholdet
Marriott
221 US$
Se tilbud
Expedia.com
239 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 29.01.23
Hotels.com239 US$
Travelocity239 US$
Priceline238 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.024)
Filtrer anmeldelser
2.024 resultater
Medlemsvurdering
1.384
485
77
29
49
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.384
485
77
29
49
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.024 anmeldelser
Anmeldt d. 27. maj 2018 fra mobile enheder

Jeg har været her flere gange , da min datter er owner her. Nyder det hver gang, dejlige lejligheder og skønne omgivelser, som bliver passet og plejet. Kommer snart igen.altid venlig betjening af personalet, kommer altid hurtigt hvis man har brug for noget. Skønne poolområder og stranden lige udenfor.

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Inge S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
MarriottVacationClub, Customer Care Manager hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. maj 2018
Google Oversæt

We are pleased to hear you enjoyed your vacation with your daughter, Inge! Thank you for your TripAdvisor review and we look forward to your next stay with Marriott Vacation Club.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. marts 2017

Havde en skøn tre soveværelset lejlighed med tre badeværelser,smuk stue,velfungerende køkken og dejligt vaskerum
Smuk og stilfuldt indrettet,dejlig altan
Meget sødt og hjælpsomt personale
Rigtig dejlig opvarmet swimmingpool og hottub indendørs,her i de kølige måneder hvor der er for koldt til at bruge de udendørs flotte anlæg
Meget smuk anlagt haveanlæg og mange aktiviteter

Værelsestip: Vi havde kun sol på terrassen om morgenen,så be om hvad du foretrækker,fersk havudsigt er muligt
Dato for ophold: februar 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 20beauty23
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
MarriottVacationClub, Customer Care Manager hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. marts 2017
Google Oversæt

We are so happy to hear you enjoyed your stay with us here at Marriott's Marbella Beach Resort. Thank you for a 5 star review.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. november 2016 fra mobile enheder

Marriot vacation clubs hotel i Marbella er simpelthen fantastisk! Der er aktiviteter til alle aldre, en skøn beliggenhed, god service, dejlig udsigt, gode faciliteter - helt sikkert et dejligt sted at tage på ferie til, om så man er en familie, venner eller et par!

Dato for ophold: juli 2016
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SofieS746
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Margaret B, Corporate Customer Care Manager hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. november 2016
Google Oversæt

Thank you for your perfect review of Marriott's Marbella Beach Resort, Sofie. We are pleased to learn you enjoyed our activities. We hope to see you again soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. december 2015

Trænger du til at forkæle familien med et sted, hvor der er et serviceminded personale, swimmingpools, aktiviteter, badestrand, samt plads inde og ude til familien, så prøv dette hotel - der er tale om forkælelse på et højere niveau. Trænger du til et alternativ til restaurant budgettet, så er der gode indkøbsmuligheder i området - endda i gåafstand - så kan man lave sin egen mad i lejlighedens veludstyrede køkken.

Værelsestip: Værelserne er med få undtagelser placeret så der er enten med morgensol eller eftermiddag/ aftensol.
Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 597jensm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 12. august 2015

Hvis du søger et lækkert hotel, med super serviceminded personale store flotte værelser/ lejligheder strand og pool ro og liv, super god wifi og afslappet atmosfære i luksuriøse omgivelser så book dette hotel.

Vi kommer i hvert tilfælde igen. Følte os hjemme med vores 3 teenage piger.

Tak

Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, JanneCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
MarriottVacationClub, Corporate Customer Care hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2015
Google Oversæt

Thank you for your review of Marriott's Marbella Beach Resort, Janne! We are glad your time at the resort was lovely, with a well-appointed villa, great customer service, and time spent at the beach. We look forward to having you poolside again at Marbella Beach Resort!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser