Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.830)
Filtrer anmeldelser
1.830 resultater
Medlemsvurdering
1.262
447
70
26
25
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.262
447
70
26
25
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.830 anmeldelser
Anmeldt d. 1. november 2016 fra mobile enheder

Marriot vacation clubs hotel i Marbella er simpelthen fantastisk! Der er aktiviteter til alle aldre, en skøn beliggenhed, god service, dejlig udsigt, gode faciliteter - helt sikkert et dejligt sted at tage på ferie til, om så man er en familie, venner eller et par!

Dato for ophold: juli 2016
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, SofieS746
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Margaret B, Corporate Customer Care Manager hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. november 2016
Google Oversæt

Thank you for your perfect review of Marriott's Marbella Beach Resort, Sofie. We are pleased to learn you enjoyed our activities. We hope to see you again soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. december 2015

Trænger du til at forkæle familien med et sted, hvor der er et serviceminded personale, swimmingpools, aktiviteter, badestrand, samt plads inde og ude til familien, så prøv dette hotel - der er tale om forkælelse på et højere niveau. Trænger du til et alternativ til restaurant budgettet, så er der gode indkøbsmuligheder i området - endda i gåafstand - så kan man lave sin egen mad i lejlighedens veludstyrede køkken.

Værelsestip: Værelserne er med få undtagelser placeret så der er enten med morgensol eller eftermiddag/ aftensol.
Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 597jensm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. august 2015

Hvis du søger et lækkert hotel, med super serviceminded personale store flotte værelser/ lejligheder strand og pool ro og liv, super god wifi og afslappet atmosfære i luksuriøse omgivelser så book dette hotel.

Vi kommer i hvert tilfælde igen. Følte os hjemme med vores 3 teenage piger.

Tak

Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, JanneCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarriottVacationClub, Corporate Customer Care hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2015
Google Oversæt

Thank you for your review of Marriott's Marbella Beach Resort, Janne! We are glad your time at the resort was lovely, with a well-appointed villa, great customer service, and time spent at the beach. We look forward to having you poolside again at Marbella Beach Resort!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. maj 2015

Rigtig dejlig sted til en familieferie, dejlige store lejligheder med masser af plads,
omgivelserne er som Marriotts altid rene og pæne og velholdte. God størrelse på swimmingpools og masser af solstole, den indendørs swimmingpool var opvarmet..

Dato for ophold: marts 2015
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Leif B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarriottVacationClub, Corporate Customer Care hos Marriott's Marbella Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2015
Google Oversæt

Hi Leif! Thank you for your review of Marriott’s Marbella Beach Resort. We are pleased to hear the resort made for a perfect family getaway. We look forward to welcoming everyone back for more fun in the sun in Spain!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 21. juni 2011

Top Hotel, kun beliggenheden er lidt mærkelig ... ikke meget liv rundt på hotellet, meget beboelsesagtigt, kun et par strandbarer til mad, var nødt til at tage med taxa hver aften for at spise aftensmad. Stranden er ok, men fuld af klipper og cement som en kunstig strand. Jeg skar min fod i havet på en stykke cement, og man kan se igennem sandet, at der er cement nedenunder, meget skarpt!
Jetski/vandski-udlejning er lige i nærheden af hotellet, men meget travt og dyrt.

1  Tak, silviebilvie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.co.uk. Se original
Se flere anmeldelser