Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (238)
Filtrer anmeldelser
238 resultater
Medlemsvurdering
134
77
16
6
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
134
77
16
6
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 238 anmeldelser
Anmeldt d. 30. september 2022

Første gang i Thy, så kendte ikke Hotel Thinggaard.
Dejlig roligt hotel, men imødekommende personale. Maden var fremragende og servicen i top. Udsigt til parkeringsplads fra værelset var lidt trist.
ALt i alt en god oplevelse, og vi kommer gerne igen!

Værelsestip: Bed om anden udsigt end P-plads.
Dato for ophold: september 2022
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, allanhA2081JA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. september 2022 fra mobile enheder

Man skal langt mod vest for at finde Hotel Thinggaard, men oplevelsen her er absolut køreturen værd. Vi havde valgt et såkaldt gastronomisk ophold, og 5-retters menuen var bare kræs - virkelig velsmagende og spændende. Super venligt og kyndigt personale. Vi kommer gerne igen

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 303henningh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 8. september 2022 fra mobile enheder

Høflig modtagelse og indskrivning. Værelse på selve hotellet levede helt op til vore forventninger. Vort ophold var med 3 retters gourmet menu. Kompetent præsentation af hver ret samt servering. Super god menu. God og præsentabel morgenmad. Kan varmt anbefales. Kommer gerne igen.

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, PerR_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. september 2022

Vi havde booket gennem Small Danish Hotels. Overnatning inkl. 5 retters menu. Hotellet har et glimrende køkken, betjeningen er meget imødekommende, og der er i det hele taget en fin atmosfære. Værelset var også fint. Prisniveauet er i den høje ende.

Dato for ophold: august 2022
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 967erika
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juli 2022 fra mobile enheder

Virkeligt søde og service mindede medarbejdere , både i reception, i restaurant og service .
Vi fik den lækreste 4 retters gourmet menu med tilhørende vinmenu - virkelig virkelig godt⭐️⭐️⭐️
Værelset var også helt ok - pænt og rent.
Kan kun anbefale Hotel Thinggaard

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Aage A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser