Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.226)
Filtrer anmeldelser
1.226 resultater
Medlemsvurdering
780
310
102
24
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
780
310
102
24
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.226 anmeldelser
Anmeldt d. 13. september 2020 fra mobile enheder

Det var bare et tilfælde, vi faldt over dette hotel, men wow hvor var vi bare heldige.
Opgraderet til superiorroom og havudsigten må man ikke spare på. Tilkøbet er det hele værd!

Fra vi ankom og til vi rejste hjem igen, følte vi os hele tiden “ventet og velkommen”.

Restauranten på stedet tilbyder et stort udvalg af veltilberedte retter fra A la Carte menuerne som vi valgte. Ikke store, men meget velsmagende retter.
Der er også er stort udvalg fra buffeten.

Overtjeneren Nikos og hans dygtige folk, gjorde kun oplevelserne bedre. Altid blev vi godt modtaget.

Covid-19 tages meget seriøst på stedet og hvis man bliver smittet på Skiathos, er det IKKE hotellets skyld. Alt personale bære mundbind og holder afstand. Borde og stole rengøres grundigt efter hvert selskab.

Hotellet ligger stort ser på stranden og vandet er perfekt. Hvis man er dårligt gående, kan der godt blive lidt udfordringer på stedet. Men der er elevator til alle etager og sliske til stranden.

Værelset 608 hvor vi boede, var rummeligt og holdt rigtig pænt rent.

Personale på stedet er enormt smilende, selvom det kun er øjnene man kan se. Det virker ægte og ikke påtaget - selvom det kun er et job.

For at komme på mine 5 stjerner, skulle der være bedre afskærmning fra trafikstøj (kan nok kun høres hvis man ikke lukker døren mod vejen). Det er for de fleste en mindre ting,- men jeg “rutter” ikke med stjernerne. 4,6 ville være passende.

De bedste anbefalinger herfra

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, emil273
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Stefanos Emmanouil, Guest Services / Front Office hos Kassandra Bay Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. september 2020
Google Oversæt

Dear emil273,
Thank you for choosing Kassandra Bay Resort & Spa for your accommodation in Skiathos island.
We are glad you felt safe and relaxed throughout your stay.
Thank you for acknowledging the effort all of our staff members put, to ensure the best possible hospitality for our guests. Especially, in these times, we are happy that you saw for yourself that we abide by the law, and try to give our clients a safe, yet not quarantined, environment.
Regarding your recommendations, kindly note that we take every form of criticism as constructive, and as such we take into consideration every review.
We wish you a safe and lovely winter back home, and we are looking forward to your next visit.

Kind regards,
Stefanos Emmanouil
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. januar 2018

En skønt blanding af luksus og traditionel græsk gæstfrihed. Smukt 170 graders udsyn til havet. Super pool område og kun 20 trin ned til havet med hotellets egne liggestole. Eneste minus er at andre også har opdaget dette sted, og måske at Skiathos Ø trænger til at blive rengjort.

Værelsestip: Der findes VIP room hvis man vil bo lidt for selv.
Dato for ophold: september 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Frank V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juni 2015 fra mobile enheder

Dejligt ophold! Godt hotel med god placering. Især er vi vilde med taxa båden der ligger til ved stranden lige ved hotellet. Der er dog få ting der ville pynte på det 5 stjernet hotel, fitness rum dårligt vedligeholdt! Kommer du hjem sent om aftnen er der mørkt på stranden, kan faktisk intet se, et par lamper ville gøre underværker.. Da der er morgenmads buffet, ville det se godt ud med en håndsprit, det er næsten et must, ikke? Ellers vil vi sige det er nok det bedste hotel på Øen.. Vi vil helt sikkert komme igen. NB!! På stranden ved broen, ligger en lille båd udlejning, vi lejede en motor båd og sejlede bla ud til en Ø, hvor der lå en lille terverne, spiste god frokost, slikkede solskin på medbragte håndklæder, og futtede hjem igen.. Fantastiske hjælpsomme folk, lidt dyrt, men alle pengene værd hilsen Karina og michael

Dato for ophold: juni 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Michaeljuellarsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. marts 2015

Har været på hotellet 2 gange - I 2013 og 2014. Begge gange i -4 dage. Jeg har kun boet på deluxeværelse og på disse er beliggenheden virkelig dejlig - Med en skøn havudsigt fra balkonen til værelset.

Eneste ærgerlige ved hotellet er, at morgenmaden er virkelig kedelig. Med mindre altså at man har lyst til kage, eller fedtdryppende mad.

Man må ikke tage sin kaffe med sig udendørs efter at have spist og super synd, at morgenmaden kun må spises indendørs - Særligt underligt egentligt, for hotellet har en restaurant som ligger halvt ude/inde hvor det ville være perfekt at servere morgenmad.

Det er trist at køkkenet ikke kan koge et æg. Uanset om man vælger et blødkogt eller hårdkogt, så er ægget helt blåligt og overkogt.

Der står en medarbejder og laver pandekager, hvilket er helt spildt, for det er ikke mange børn på hotellet. Det ville være helt perfekt hvis man kunne få en omelet istedet for en pandekage.

Faktisk så fjorde standarden på morgenmaden, at vi valgte at spise vores morgenmad et andet sted.

Vælger at give 5 stjerner - For hotellet er trods alt et af de absolut bedste på Skiathos.

Også derfor vi allerede nu har booket på hotellet til igen i år og håber at de har valgt at ændre på standarden af morgenmad - Og måske endda flytter morgenmaden over i den anden afdeling.

Dato for ophold: august 2014
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Dinglo_Copenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KassandraBayResort, Manager hos Kassandra Bay Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. april 2015
Google Oversæt

Dear Dinglo_Copenhagen,
thanks for your feedback.

We are glad that you decided to call the Resort "home" again this summer!
We trust that you will be excited and will have fantastic holidays.

Kind regards from Skiathos!

Angeliki Thanu

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. august 2013

Vi boede på Kassandra Bay i August 2013.
Allerede fra første øjekast var vi overvældede af de smukke omgivelser og det lækre værelse vi fik (Værelse 104)
Der var meget rent og utrolig lækkert at være. De tilbyder Wi-Fi på hele hotellet, men vi kunne ikke nå det fra vores værelse, og måtte derfor ud på terassen for at logge på.
Morgenbuffeen er overdådig og enormt lækker. Der er virkelig meget at vælge imellem.

Vi blev desværre slemt skuffede over deres a la carte restaurant, som vi prøvede én af aftenerne. Maden var alt for dyr i forhold til kvaliteten, som var værre end en dårlig bøf på et Motorvejscafeterie. Ad og øv.
Medarbejderne på hotellet er helt enormt venlige og opmærksomme på at hjælpe en. De er også gode til engelsk.

Hvis man er bange eller allergisk overfor bier og hvepse, skal man vide, at de er over det hele på dette hotel. Der var bier omkring os hele tiden, og man kunne ikke indtage et måltid udenfor uden at bliver jagtet af disse små kræ. For mig, der er hysterisk bange for de små dyr, var det en ret træls oplevelse. Derfor nævnes det her.

Deres træningscenter er ganske udemærket, omend lidt gammelt og rustent. Løbebåndet virkede ikke, hvilket personalet ikke engang vidste. Det blev ikke lavet i den uge, hvor vi var der, desværre.

En sidste ting, der er værd at nævne er, at der er hulrum under træplankegulvet ved poolen. Dvs. når børn tonser frem og tilbage larmer det meget. Der var meget boldspil og plasken helt op på solsengene, hvilket ikke var så fedt, når man var på afslapningsferie, plus at der var en dertilegnet børnepool.

Dato for ophold: august 2013
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Mette_V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser