Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Medlemsvurdering
11
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
11
2
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 13 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juli 2021

Stor anbefaling til dette sted og den søde værtinde, Elisabeth. Vi havde to overnatninger med morgenmad, og kommer gerne igen!
Stedet ligger rigtig godt i forhold til at komme rundt i Mols Bjerge og på stranden.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, ChristineWrang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. november 2020

Min kæreste og jeg har boet her 2 gange. Og begge gange har vi været overmåde tilfredse.
Fine værelser, rigtig god og venlig service, lækker hjemmelavet morgenmad og en beliggenhed lige ved smukke Trehøje i Mols Bjerge.
Vi vil klart anbefale et ophold på Fuglsø kro bed and Breakfast til andre.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, W7057PRanjak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. september 2020 fra mobile enheder

Fint stort værelse på 1. sal mod vejen, hvor du kan gå direkte ud i naturen. Få km fra de afmærkede vandreruter i Mols Bjerge.

5 værelser på 1. sal, der deler to pæne badeværelser.

‘Kroen’ er nænsomt, pænt og flot renoveret med respekt for ejendommens oprindelige tidsalder.

Fint værtsskab med en værtinde, der er her og der, og alle vegne:)

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 528karstenj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. oktober 2019 fra mobile enheder

Rigtig skønt og charmerende sted med alt hvad man har brug for. Fantastisk service - sød og hjælpsom værtinde. Skønne værelser, gode senge, rent og pænt. Rigtig lækker morgenmad med hjemmebag og kvalitet. De bedste anbefalinger!

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med venner
2  Tak, LoneHT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2019 fra mobile enheder

Dejlig kaffe og god kage i meget hyggelige omgivelser. Kommer du på en sommerdag, så kan du sidde i haven eller i skyggen på verandaen. Hjemmebag, lækre sandwich, is og god kaffe. Hindbærsnitten er himmelsk, og med tilpas meget smør til, at man har energi til cykelturen i Mols Bjerge. Skønt sted

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 982henriks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser