Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nykøbing-Rørvigs bedste restaurant”
Anmeldelse af Madkunsten

Madkunsten
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Udendørsservering, Reservationer, Takeaway
Anmeldt 29. januar 2020

Vi elsker det køkken for her går man ikke på kompromi med kvalitet og råvarer, og
her kender man ikke noget til halvfabrikata og nemme løsninger, køkkenet er bare i top
og det Franske tots gør det super charmerende.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ruthfC1443LA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 111 anmeldelser

Anmeldt 27. december 2019 fra mobile enheder

.. og fine indretning er værd at gå efter. Vi fik 3 forskellige retter fra de varierede menukort, der alle var veltilberedte og velsmagende, og gode lokale øl. Kaffen bagefter var god, og selvfølgelig skulle der også en af de fine kokosmakroner til at ende det hele. Prisen er lidt i overkanten, men man skal skeje lidt ud engang imellem.

Dato for besøg: december 2019
Tak, 279henriks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Et hyggeligt sted midt på Algade. Maden er rigtig god, man kan også bare drikke en kop kaffe og smage deres fantastiske kanelsnurrer. Betjeningen er meget venlig, men jeg havde min mor med, hun taler ikke engelsk og da vores tjener ikke talte andet, ville hun aldrig komme der alene

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Akt987
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 fra mobile enheder

Dejligt spisekort, varieret. Deres hjemmebagte brød er i særklasse.
moules og burger er bedst med aioli.
eneste mangel børne portioner.
klart et genvalg.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, Henrik N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 fra mobile enheder

Super lækker frokost i gårdhaven.
Venlig og opmærksom betjening, lækker veltillavet mad og super godt brød.
Lokalt velbrygget øl.
Man mærker tydeligt, at der står gode mennesker bag, som har styr på mad og drikkevarer i en ellers pom frit ramt ferieby.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 336henrikt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Madkunsten, kiggede også på

Nykøbing Sjælland, Odsherred
Højby, Odsherred
 
Nykøbing Sjælland, Odsherred
Nykøbing Sjælland, Odsherred
 

Har du været i Madkunsten? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering