Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Der var engang en by

Når jeg går rundt imellem resterne af Ulkerup, forestiller jeg mig livet i denne lille by inde i... læs mere

Anmeldt d. 4. maj 2019
279henriks
,
Nykøbing Sjælland, Danmark
Anderledes

Spændende tur i skoven til ulkerup landsby. En kort tur, med mulighed for at se ulkerup sjælene... læs mere

Anmeldt d. 28. juni 2017
928heidit
,
Gilleleje, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 9 anmeldelser
  
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Medlemsvurdering
3
5
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
3
5
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 9 anmeldelser
Anmeldt d. 4. maj 2019

Når jeg går rundt imellem resterne af Ulkerup, forestiller jeg mig livet i denne lille by inde i skoven hvor kreaturerne græsser mellem træerne og i lysningerne. Jeg bliver rørt over den lille sø og stedets skønhed, og den triste historie er gribende. Skulpturerne af Ulkerupsjælene er med til at understrege respekten for de tidligere beboere, der blev forflyttet fra deres sted.
Selve udstillingen med skalamodeller af bygninger og landskabsmodellen over byen er ganske sigende, og jeg synes det er spændende, at man ikke lige kan gå hen til resterne af de enkelte huse, men skal lede lidt og være målrettet og nysgerring.
et besøg værd for såvel voksne som børn fra 4 år.

Dato for oplevelse: marts 2019
Tak, 279henriks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2017 fra mobile enheder

Spændende tur i skoven til ulkerup landsby. En kort tur, med mulighed for at se
ulkerup sjælene. Nogle mener de er uhyggelige, men jeg er fan.

Mulighed for at spise medbragt mad.

Dato for oplevelse: august 2016
2  Tak, 928heidit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. marts 2017

Historien om Ulkerup landsby, illustreret med fin udstilling og keramik skulpturene 'Ulkerup folket' er et super udflugtsmål i skoven. Der er gode muligheder for at spise sin madpakke under tag ved udstillingen i skoven, hvis vejret ikke er smuk solskin, men der er også picnic borde man kan sidde ved.
Er man til fotografering er der mulighed for gode billeder ved keramik skulpturene og søen tæt på.

Dato for oplevelse: marts 2017
Tak, edageyr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. august 2016

Denne ikke eksisterende landsby summer af historie og skæbner.
Har du mulighed for at komme på guidet tur med Jørgen Stoltz - Silvadanica - får du den ultimative oplevelse. På stedet kan du også møde de 7 Ulkerup sjæle.

Dato for oplevelse: september 2015
2  Tak, mogens4560
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. november 2015

Det er en efterårstur i skoven. Men lige pludselig er det mere end det. Den forsvundne landsby, Ulkerup, bliver levende for én, når man går rundt og fornemmer, hvor husene lå. Udstillingsbygningen er en god hjælp. Ulkerupfolket, eller sjælene, der gemmer sig i skovkrattet er en ekstra spændende oplevelse. Flot lavet.

Dato for oplevelse: oktober 2015
1  Tak, Helge Mørch J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser