Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Naturlig perle i det grønne.”
Anmeldelse af Resturant Skovmollen

Resturant Skovmollen
Køkkener: Dansk
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Naturlig perle i det grønne.
Familietur med kaffe, kage
og is i top på kanten af sø med klukken fra vandet ved den gamle vandmølle.

Betjening i særklasse.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 528karstenj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 71 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Skovmøllen er ganske enkelt en perle udi smukke omgivelser, fantastisk personale og klassisk, veltillavet dansk mad. En smuk sommeraften med udsigt over søen, er der ganske få restauranter i Danmark som slår Skovmøllen. Maden er enkel, men god og velsmagende. Bøfferne virkelig møre og saftige, og pebersaucen - den er absolut fantastisk og et besøg værd i sig selv. Personalet er smilende, venlige og imødekommende. Den varmeste anbefaling herfra.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JannieJensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 fra mobile enheder

Sommer er for mig ensbetydende med, at vi skal besøge Skovmøllen og have æggekage med bacon.
Sådan var det også i år, og glæden var ekstra stor, da vi fik en bænk helt ned til dammen.
Solskin og en dejlig Classic øl og herefter var det bare at vente på æggekagen.
Den var som sædvanlig flot anrettet med lidt salat.
Men - jeg ved ikke, hvad de havde gjort, men det var simpelthen for vandig og derfor manglede den lidt af sin sædvanlige smag.
Denne fugtige æggekage er desværre med til, at der kun bliver 4 stjerner herfra. Jeg havde klart forventet en 5’er igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Lcharmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 fra mobile enheder

Dejlig frokost i hyggelige omgivelser. Der var meget lang ventetid på mad, ligesom det tog ca. 30 min. før brugte tallerkener blev taget af vores bord. Derfor “kun” 4 stjerner - maden, priser og omgivelser var til 5 Kommer klart igen

Dato for besøg: juli 2020
Tak, mbul0w
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 fra mobile enheder

Virkelig veltilberedt mad. Nok mad.
Klassisk dansk mad - 5 personer og alle yderst tilfreds .
Ses igen næste år
(Lækker kringle)

Dato for besøg: juli 2020
Tak, kcmadsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Resturant Skovmollen, kiggede også på

Ebeltoft, Syddjurs Kommune
 
Ebeltoft, Syddjurs Kommune
Ebeltoft, Syddjurs Kommune
 

Har du været i Resturant Skovmollen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering