Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
dwille
Greve, Danmark

Manglende rengøring men flinkt personale

Anmeldelse af Comwell Rebild Bakker
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 30. sep. 2024
Der var ikke styr på rengøring, så vi måtte fire værelser igennem før der var et, der var “rent”. Lænestolen var fyldt med pletter, fjernbetjening var ikke rengjort i meget lang tid og der lugtede underligt på værelset. Værelserne er slidte. Personalet var dog rigtig søde og hjælpsomme. Boede på er familieværelse. Lækker morgenmad.
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste som par
2,0 ud af 5 boblerVærdi
2,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
2,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Dejlig udendørs opholdspladser.
BramslevGaard
    1.159 kr.
19.5 km fra Comwell Rebild Bakker
Gratis wi-fi
Havde glædet mig til et fedt ophold på slotshotel.  Bevares, hotellet mangler lidt liv og sjæl og noget gejst.  Tjeneren var super sød og rar og snaksalig. Maden var fantastisk. Det kan jeg ikke sætte en finger på.  Men der manglede altså rengøring, og vedligeholdelse, det er mega ærgerligt, for selve stedet er jo mega fantastisk.  Så et ønske om at der på et tidspunkt bliver gjort mere.  Så kommer jeg gerne igen.
798 kr.
20.5 km fra Comwell Rebild Bakker
22.2 km fra Comwell Rebild Bakker
Vis flere hoteller i Rebild
Anmeldt d. 13. september 2024

Besøgte hotellet sammen med 14 kolleger. Vi havde teambuilding i Rold Skov på mountainbike. Hotellet havde sørget for frokost og leje af cykler. Alt gik som smurt, jeg var imponeret af den høje grad af service. Vi vender helt sikkert tilbage

Dato for ophold: september 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Claus M
Anmeldt d. 23. august 2024

Personale meget venlig og imødekommende, perfekt betjening på alle områder, især i restauranten.
Værelse og omgivelserne er rigtig gode.
Beliggenhed i forhold til Rebild bakker er rigtig god.
Tilbud med Regan West, med ophold perfekt.

• Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
Tak, Christian M
Anmeldt d. 15. august 2024

Aldrig har jeg oplevet noget så grisk! På en forretningsrejse havde en kollega medbragt en hvidvin brygget i hans vin kollektiv. Denne vin nød vi på en komplet tom terasse, og selvom vi alle 3 er stamkunder med MANGE overnatninger, valgte tjeneren at gå fra restauranten, hvor vi i øvrigt ikke kunne få bord, for at meddele os at det ikke var tilladt at drikke medbragte drikkevarer på deres område. Totalt utilstedligt!!! Men et sted hvor en lille øl koster 85 kroner kunne man nok godt tænke sig til hvor griske de er.

En simpel lille bemærkning om at vi kunne have betalt proppenge, kunne have løst problemet. Det griske hotel havde fået penge og vi havde smagt hjemmebrygget.

Øv for en oplevelse

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Peter G
Anmeldt d. 11. august 2024

Fint funktionelt hotel. Dejlig med en bar med udvalg. Fin 2 retters menu i restaurant. Værelset var dejligt og rengjort. Vi kunne ikke høre støj fra andre værelser. En perfekt gåtur i Rebild Bakker. Morgenmaden er helt i top. Ekstraordinært med årstidens frugt(grøntsager). Her ærter i bælg og gulerødder med skræl !! Dejligt!

• Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
Tak, Dansker8
Anmeldt d. 13. juli 2024 fra mobile enheder

Nem, hurtig check-in. Sød og venlig. Oplysende og svarede på alle mine spørgsmål.
Flot stor værelse. Men skriger efter et spark ind i det 2100 århundrede. Derudover var der en særlig lugt som jeg kun kan beskrive som (plejehjems lugt) når man træder ind på værelset. Sengen får en 3/5. Topmadrassen skøjter rundt. Ingen skraldespand på værelset. Wifi er ikke eksisterende på værelset. Hvis jeg endelig kom på, var det 1 streg og så hoppede den over på 4G hele tiden. Min iPad måtte jeg bruge med internet-deling fra tlf. Den hoppede konstant af. Ude på gange virker det fint. Så der er nok noget med placeringen der kunne blive optimeret. Morgenmads buffet 5/5. Det spillede bare. TV på første værelse havde ingen kanaler og fordi det er i hospitality mode kan man ikke selv lave kanal søgning. Vi fik nyt værelse hvor der var kanaler på tv’et. Men der manglede DR1, DR2, TV2 og en røvfuld andre kanaler som burde være der. Kunne man ikke bare gå en tur i den flotte natur spørg du så. Nej, det stod ned med regn fra morgen Til aften.
Multi rummet i det lille auditorie var hyggeligt og fedt med mange ting. Dog trænger det til en opdatering på de fleste elementer. Hvis man har en PlayStation stående så synes jeg personligt man burde have et større udvalg af spil eller i hvert fald opdateret. Hvis ikke man gider bruge penge og tid på det så fjern helt konsollen. Bordtennis bat var trætte og slidte. Men dejligt rum.
200kr for at leje en MTB i 4 timer og 300kr for en hel dag synes jeg er dyrt. Sæt begge dele ned til hhv. 100kr og 200kr.
Ingen el kedel og the breve eller kaffe maskine på værelset (så skal du have et superior værl) Men kan lånes gratis i receptionen. Vi kom fra Hotel Thinggaard i Hurup Thy hvor alt dette var inkluderet på et standard værl.

Værelsestip: Du kan vaske tøj for en 20’er. Gåtur i Rebild bakker er et must. Massere af aktiviteter, selv på en regnvejrsdag (indendørs)
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste som par