Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
115 US$
Se tilbud
Booking.com
Orbitz.com
Travelocity
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (331)
Filtrer anmeldelser
331 resultater
Medlemsvurdering
84
126
74
32
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
84
126
74
32
15
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 331 anmeldelser
Anmeldt d. 20. april 2022 fra mobile enheder

Fantastisk service og hjælpsomhed fra personalet i forhold til ombooking. Virkeligt gode faciliteter og smuk natur. Dejlig mad og også børnevenlige retter. Tak for et godt ophold. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, StP2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. april 2022

Ville spise vor aftensmad i restauranten, : Men oh! Det var bestemt ikke noget at skrive hjem om - åh jo - måske den høje pris for noget salat og lidt hønsekød. En lakse salat der ikke smagte af laks, Noget andet ubestemmeligt og smagsløst med tilhørende crutons - forventede sprøde crutons, men de var dyppet i det ubestemmelig = smat.
Ved godt at priserne generelt er gået op, men vinprisen overgår dog fantasien. En flaske som kan vurderes til ca. 275/295 koster 395.
Alt i alt en kedelig oplevelse. Åh lidt ros skal de dog have : personalet var venlige og smilende.

Dato for ophold: april 2022
    • Service
Tak, Stig F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. april 2022 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale dette perfekt beliggende hotel lige ud til det dejligste smukke naturområde m gåture og oplevelser i massevis , de sødeste medarbejdere og god og rigt morgenbuffet pool og fitness afd

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Katrine71
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. april 2022

Comwell Rebild Bakker ligger i et fantastisk område af Danmark. En helt unik beliggenhed. Men så er det bedste også sagt. Hotellet er i ret kedelig 70'er stil og værelset er jævnt kedeligt og mangler sjæl. Badeværelset er lille, har skader (en ejendomsmægler ville sige K3'ere). Der er dog, hvad der skal være, men både værelset og gangene er nærmest kliniske og mangler planter eller andet, der kan live lidt op. Der var rent alle steder.

Servicen fra personalets side var i top. Vi benyttede ikke restauranten til andet end morgenmad, da der om aftenen kun var en buffet til 345 kr. pr. person. Valgte i stedet at spise ude i byen.

Det bliver derfor kun til en gennemsnitlig vurdering herfra.

Dato for ophold: april 2022
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kjeld P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. april 2022 fra mobile enheder

En rigtig god oplevelse. Værelserne var fine, fitness fin, personalet søde og hjælpsomme, morgenmaden lækkert og pool var god.

Fedt med mulighed for at få vasket og låst cyklen inde.

Naturen omkring er mega lækker.

Det eneste minus er restauranten om aftenen. Deres menu er ret dyr. Vi var på hotellet 5 dage og hvis man skal spise i restauranten hver dag, bliver det hurtig til mange penge. Vi valgte at spise ude, stortset hver dag.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, MaleneK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser