Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Finn
Glostrup, Danmark

Alle oplevelser på et perfekt familieophold

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 27. sep. 2023
Tidssvarende boliger, aktiviteter for hele familien og en enestående natur som kan krones med den smukkeste solnedgang over havet.
Et ophold som med stor glæde kan samle familie og venner i alle aldersgrupper
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 11. okt. 2023
Hej 448finnr,
Tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at I har haft et skønt ophold og har nydt vores fantastiske omgivelser :)
Håber at vi ses igen.

Mvh. Cecilie, Skallerup Seaside Resort
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Nearby landmark
        Anmeldelser (1.162)
        1.162 resultater
        65-70 af 1.162 anmeldelser
        Anmeldt d. 23. september 2023

Alt spiller bare. Super godt sted for børnefamilier og dem som gerne vil være aktive. Centret hvor det meste sker er placeret lige midt mellem husene så det føles som overskuelig afstand på gåben ligemeget hvor man bor.

• Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, Rasmus Døssing C
        Skallerup Seaside Resort, Gæsteservice/reception hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. oktober 2023

Hej rasmusd_ssingc2023,
        Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)
        Det sætter vi stor pris på.

Indberet svar som upassende
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
        Anmeldt d. 3. september 2023

Elsker at være i Skallerup resort <3 og anbefaler det på det varmeste.
        Der er noget for alle aldre.
        Vi har denne gang været afsted 5 veninder med vores teenage drenge, og der er blevet løftet jern i det store fitness område - dystet i badminton, padel, vandrutsjebane og hygget på den skønne terrasse i solskinnet :)
        Naturen er så dejlig og rå - og udkig til havet fra gåturen til Lønstrup eller centeret giver så megen skøn energi til sjælen.
        Vi kommer snart igen <3

Værelsestip: Har du større børn med, så tag i vandland ved frokosttid, når de små er hjemme at sove til middag :)
        • Rejsetype: Rejste med venner
        Tak, Musenogmagnus
        Skallerup Seaside Resort, Gæsteservice/reception hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2023

Hej musenogmagnus,
        Tusind tak for de 5 stjerner og jeres anbefaling.
        Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at se jer igen :)

Anmeldt d. 26. august 2023 fra mobile enheder

Hygge, afslappet atmosfære, Nordjysk lune, fantastisk natur og masser af aktiviteter også for større børn. Rene velfungerende ferieboliger, der har fået en opdatering på inventaret, siden vi var her for 3 år siden skønt. Er kommet i Skallerup i hele mine ungers opvækst, det er minder og familietid i højeste potens😊

Tak, Louise Thorsen T

Hej Louise Thorsen T,
        Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at I har hygget jer og haft det godt her i Skallerup :)

Anmeldt d. 25. august 2023

Fantastisk ferie i et lækkert f18 hus. Alt var så fint og i orden.
        Super dejligt center og badeland med mange gode aktiviteter for små og store.
        Fantastisk beliggenhed og flot natur lige ved stranden. Hundeposer og skraldespande, rundt ved stierne.
        Venligt og smilende personale.
        Kommer gerne igen.

Værelsestip: Start med at booke jeres aktiviteter, så I når de ting I gerne vil. Feks. at lave bolcher, spille badminton osv.
        • Rejsetype: Rejste med familie
        Tak, Lotte S

Hej lotter509,
        Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at I har haft en fantastisk ferie og håber at se jer igen :)

Mvh. Cecilie,Skallerup Seaside Resort

Anmeldt d. 18. august 2023 fra mobile enheder

Hele familien, seks voksne og fire børn, nød ferien og de mange faciliteter der findes. Hvis man keder sig i Skallerup er det så absolut ens eget problem. Der er alt hvad hjertet kan begære, og for alle aldre. Der er golfbane tæt på hvor der er greenfee aftaler. Skøn natur. Mulighed for dejlige cykle- og gåture. Meget venligt personale alle steder man kommer.

Tak, Jonna og Jens A... P
        Skallerup Seaside Resort, Gæsteservice/reception hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2023

Hej Jonna og Jens,
        Tusind tak for de 5 stjerner.
        Hvor er det dejligt at I har nydt jeres ferie hos os. Det glæder os.
        Vi håber at se jer igen en anden gang :)

Mvh Cecilie, Skallerup Seaside Resort