Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fuldstændig forfærdelig oplevelse”
Anmeldelse af Restaurant Glashuset

Restaurant Glashuset
Reservér bord
2
man. 18/1
20:00
Prisklasse: 80 $ - 800 $
Køkkener: Europæisk, Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 13. august 2020

Desværre, har min familie og jeg aldrig haft så dårlig en oplevelse på en restaurant før, og da slet ikke en hvor man betaler mange penge for en god oplevelse og god mad. Vi havde bestilt bord på forhånd, så det burde ikke være kommet som en overraskelse at vi dukkede 5 mennesker op til mad.

Allerede fra start er der problemer, hvor vi ender med at vente alt for længe på at få vores bord og på at modtage et menukort. Forretten var rigtig fin, og her er der ikke en finger at sætte. Men efter forretten ender vi med at vente 1,5 time på vores hovedret. Udover det, så har vi en dreng med på 13 år som ikke får forret, hvilket vil sige at han venter næsten 2 timer på mad, og er ekstremt sulten da maden ENDELIG bliver serveret. Ved hovedretten ved jeg næsten ikke hvor jeg skal begynde … Der er ingen af os som har en særlig god oplevelse, og det er ligegyldigt om det er den ene eller anden menu. Faktisk så modtager vi et stykke kød som er USPISELIGT og vi ender med at sende det tilbage, og får selvfølgelig en undskyldning, fordi kokken godt selv kan se at det ikke var ok. I ren frustration over hvor dårlig en oplevelse vi har haft, gider vi hverken modtage en ny hovedret og vi ender også med at afbestille vores desserter fordi vi SLET ikke føler os ordenligt behandlet. På trods af den ender vi med at betale for 3 af retterne. Hvilket fra min synsvinkel på ingen måde er okay!!!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, M2675PTemmac
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 105 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Dejligt sted at spise sin frokost.
Fik den flotteste Rejemad. Afslappet stemning, hjælpsomme tjenere der gav en god betjening.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Martinriis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Vi fik en god frokost og valgte: rejemad, fiskefilleter og fiskefrikadeller - alle retter var veltilberedte.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, René Skau B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi besøgte stedet for 3. gang. Maden er meget lækker, veltilberedt og svarede til forventningerne. Meeen.........portionerne er ved at blive for små, der er simpelthen ikke mad nok på tallerkenen. Vi fik en skaldyrsalat, som skulle indeholde rejer, jomfruhummer og hummer. Selv ved et meget nøje eftersyn, var det ikke muligt at finde andet end rejer. Hvis der er hummer i retten, skal man kunne se hummeren.
Fiskestykket, som var lange, i hovedretten var yderst velsmagende, men meget lille.
Pas nu på at I ikke kommer til at leve på rutinen...........
Stadig et genialt koncept med vinbuffet, det kører bare......og til en meget fornuftig pris. Venlig og høflig betjening, men ikke helt opdateret. De unge mennesker gjorde deres bedste, men manglede lidt uddannelse.
Vi kommer sikkert igen, men vil så forvente lidt mere.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Bjornblob
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Bestilte bord til fire i god tid til kl.19. Ankom 10 min før, men måtte vente 25 min før personalet kunne finde ud af at tildele os et af de flere ledige borde. Der var fin betjening ved bordet, hurtig servering af oksemørbrad m frites (285 kr.). Men den pris er alt for høj. Vi bad om ”well-done”-stegning, men sådan var det ikke. Hertil to salatblade, helt uden tilberedt finesse. Og fritterne var halvkolde og uden den nødvendige sprødhed (genbrug?!). To af os havde ”fri vinbar” i to timer (200 kr.). Det var supermarkedsvine i prisklassen 45-55 kr og derfor helt uden kvalitet. Sluttede af med 50 min ventetid på desserten. Et urimeligt skuffende måltid.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, pouloles
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Glashuset, kiggede også på

Lønstrup, Hjørring
Lønstrup, Hjørring
 
Lønstrup, Hjørring
 

Har du været i Restaurant Glashuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering