Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Meget spændende og lærerigt

Spændende at gå rundt i Mariager Saltcenter. Nyt og moderne. Lærte en masse om salt. Gik igennem en... læs mere

Anmeldt for 4 uger siden
703nielsr
,
Holbæk, Danmark
fra mobile enheder
informativt

Saltcenteret er virkelig et besøg værd. meget informativt idet der er megen fortælling om salt... læs mere

Anmeldt d. 6. juni 2021
691svendj
Læs alle 111 anmeldelser
  
Anmeldelser (111)
Filtrer anmeldelser
111 resultater
Medlemsvurdering
33
43
21
8
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
33
43
21
8
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
51-56 af 111 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juni 2016

Når man ser bort fra den relativt stive pris. Så er Saltcenteret et besøg værd på en grå dag. Det og ligge i et varmt saltbad gør godt. Nogen påstår det har en kraftig helsefremmende effekt. (Det tør jeg dog ikke garantere) Men det føles rensende.

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Jan K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2016

Deltog i 60 års fødselsdag , rigtig godt mad og rigtig god betjening , herefter en sejlads med "Svanen" til Hobro og retur , en rigtig hyggelig oplevelse , skal simpelthen opleves live !

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, Gyttorp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juni 2016 fra mobile enheder

Rigtigt fint med både historie, salt sydning og "underjordisk" saltmine med sjov og underholdende film i bevægelige stole. Kan kun anbefales selvom indgangsprisen er lidt høj.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Stilar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juni 2016

Dyr entre. Oplysende plancher. Jeg fik information, jeg ikke havde i forvejen. De fleste informationer blev formidlet via plancher af samme kaliber som de plancher, vi havde i skolernes biologi- og geografilokaler i 1960erne. Fuldstændig outdated formidlingsmetode. For at holde børnene i ro - formoder jeg - er opstillet total udslidte brætspil.
En oplysende film var lidt anstrengt redigeret - men det eneste vi så, med lidt liv i.
Come nu on. Det kan sagtens gøres meget bedre.
Og det var IKKE 100 kr. værd.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Birgit B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. maj 2016

Næsten som at være i en rigtig saltmine. Mange spændende ting at kigge på. Dejligt bad i saltvand. God café. Sydesalt. Fantastisk butik med saltprodukter. Vi kom hjem med en grillsten i 100% salt.

Dato for oplevelse: februar 2016
Tak, th0rmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser