Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Smuk skov, rådyr, egern og spændende fugle

Anmeldt d. 9. oktober 2019

Keld P
Rønde, Danmark
Læs alle 15 anmeldelser

Anmeldt d. 9. oktober 2019

Her kan man gå, løbe og cykle i smukke omgivelser. Måske ser du havørn, musvåge, egern eller rådyr. Her er smukt og spændende.

Dato for oplevelse: oktober 2019
1  Tak, Martin S
Anmeldt d. 20. marts 2019

Rigtigt dejligt sted med mange gamle træer, det er meget velegnet til udflugt og vandre tur.det ligger tæt ved vandet og spisested.

Dato for oplevelse: marts 2019
1  Tak, Keld P
Anmeldt d. 3. marts 2019

jeg ig nogle venner var på roadtrip og vi tog først i skoven som virkelig var flot og dejlig roligt, efterfølgende købte vi noget mad

Dato for oplevelse: februar 2019
Tak, mar055055
Anmeldt d. 13. august 2018

Hvis man elsker skov og natur og vand så er dette det rette sted at gå tur.Enten med eller uden hund.Der er masser at se på og man oplever altid et eller andet spændene på gå turene.Og man kan gå der hele året rundt med eller uden børn og evt med barne eller klapvogne.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, scheuerlein1973
Anmeldt d. 30. juni 2017

Syd for Rønde og ned mod Kalø, store smukke skove med de flotteste store og gamle træer. Vandreruter. Velegnet til vandre og gåture hele året.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, Danes55