Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 16.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Kirke med en speciel placering

Kirken ligger ensomt syd for Rønde. Men engang har der været en landsby rundt om kirken. Den blev... læs mere

Anmeldt d. 7. juni 2018
GAage
,
Viby J, Danmark
Smuk kirke med fantastisk udsigt

Denne kirke ligger lige udenfor Rønde på vej mod Kalø Slotsruin. Indenfor er der en blanding af... læs mere

Anmeldt d. 7. marts 2017
carl o
fra mobile enheder
Læs alle 11 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Medlemsvurdering
3
6
2
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
3
6
2
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 11 anmeldelser
Anmeldt d. 7. juni 2018

Kirken ligger ensomt syd for Rønde. Men engang har der været en landsby rundt om kirken. Den blev nedlagt og flyttede til Rønde. Kirken er opført i 1400 tallet og senest i 2006 været igennem en restaurering. Altertavlen "Den blå nadver" udført af Arne Haugen Sørensen er tilført ved restaureringen. Fra kirke er der en fin udsigt over Kaløvig.

Dato for oplevelse: juni 2018
Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juni 2017

Bregnet kirke ligger syd for Rønde og lidt øst for Bregnet, den ligger meget smukt med nogle få skridt til skoven og en fantastisk udsigt ud over mark, skov og vand og et kig på slotsruinen. Kirken er hvid og med rødt tegltag og stammer fra ca. 1460. Tårn og våbenhus har kam takket facon. Kirken er blevet restaureret af flere gange og senest i 2006. Kirken er nu meget moderne og stilren og en fornøjelse at se, den er åben så gå ind.
Kunstneren Arne Haugen har sat sit præg på den seneste restaurering. Prædikestolen har fået nye malerier. Bænkene er malet sorte og har fået små malerier på gavlene. Alteret er muret og kalket hvid og har en tredelt altertavle med et nyt malerie, på altere står en figur. Gulvet er teglsten i 2 farver og lagt i sildeben. Kirken har romanske hvælvinger. Arne Haugens lyse og moderne billeder sætter sit præg på rummet og oplevelsen af at besøge kirken.
Kan anbefales at se og besøge.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, Danes55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 7. marts 2017 fra mobile enheder

Denne kirke ligger lige udenfor Rønde på vej mod Kalø Slotsruin.

Indenfor er der en blanding af nogle gamle kalkmalerier og moderne kunst.

Udsigten over bugten er absolut fantastisk.

Absolut et besøg værd

Dato for oplevelse: marts 2017
Tak, carl o
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. september 2016

Konfirmationen blev en god oplevelse i kraft af en særdeles veltalende præst og en meget smuk kirke.

Dato for oplevelse: oktober 2015
1  Tak, 337ovep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. maj 2016 fra mobile enheder

Vi kørte langs kysten mod Ebeltoft og inden vi ramte Kaløvig kørte vi forbi denne smukke kirke, som netop havde afsluttet pinsegudstjeneste, hvor der havde været fuldstændig fyldt i kirken. Der var en fantastisk stemning, og ud kom et par med en lille baby i dåbskjole. I kirkekoret uddeltes der kaffe, og præsten hilste på alle gæsterne. Jeg spurgte en borger, der fortalte, at gudstjeneste med barnedåb netop var sluttet, og at det havde været fantastisk.
Kirkegården var i sig selv fuldstændig fantastisk og smuk at se på. Indeni blev jeg vildt overrasket over den smukke stil. Jeg gik rundt og nød synet og tænkte lidt på haverne omkring Versailles. Hold da op for en ramme for kirken - smuk kirke, fantastiske omgivelser og udsigt ud over havet.
Kirken er beliggende i det smukke kupererede landskab mellem Rønde og borgruinenen Kalø Slot i Kaløvig.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser