Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Barato mais sem conforto!”
Anmeldelse af Adoro Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Adoro Hotel
Vurderet som nr. 4 ud af 5 B&B'er/kroer i Farroupilha
GrønneForløberePlatin-niveau
Anmeldt 21. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, SilasPaes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (63)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 63 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Ricardo R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Amanda E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. maj 2017
Google Oversæt

Værelsestip: mesmo informando que quarto tinha isolamento acustico, se ouve os barulhos do corredor
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Adriana S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste som par
Tak, DileneHoller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Farroupilha
Farina Park Hotel
Nr. 2 af 2 i Farroupilha
587 anmeldelser
Di Capri Hotel
Nr. 1 af 2 i Farroupilha
230 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
City Center
Hotel Vinocap
Hotel Vinocap
Nr. 6 af 9 i Bento Gonçalves
403 anmeldelser
Super 8 Bento Goncalves
Nr. 7 af 9 i Bento Gonçalves
233 anmeldelser
Hotel Nova Vicenza
Nr. 2 af 5 i Farroupilha
31 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Adoro Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Adoro Hotel

Adresse: Rodovia RST 453, n. 2480, km 119 | Bela Vista, Farroupilha, State of Rio Grande do Sul 95180-000, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > State of Rio Grande do Sul > Farroupilha
Faciliteter:
Tekøkken Roomservice Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 5 B&B'er / kroer i Farroupilha
Prisområde: 208 kr.-460 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Adoro Hotel 2*
Antal værelser: 50
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Adoro Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering