Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
95 $
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
79 $
Se tilbud
Hotels.com
79 $
Se tilbud
CheapTickets79 $
Priceline95 $
Agoda.com95 $
Vis 9 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (147)
Filtrer anmeldelser
147 resultater
Medlemsvurdering
86
41
10
9
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
86
41
10
9
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 147 anmeldelser
Anmeldt d. 13. september 2020 fra mobile enheder

Vi har haft en fantastisk ferieuge på Okeanis i september 2020. Det er et lækkert hotel med alle ønskelige faciliteter. Lækkert poolområde og lækre lejligheder, som rummer alt hvad man behøver. God betjening fra personalet og rengøringen er i top. Vi kommer helt sikkert tilbage til Okeanis igen ❤
Der er tre skønne strande i gåafstand fra hotellet og mange spisesteder i området. Tak for endnu en skøn ferie

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, BuhlMunkholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2020

Super lækkert hotel og det mest fantastiske og hjælpsomme personale. Lækre værelser og dejligt poolområde. Ligger perfekt i forhold til strand, restauranter og shopping. Trods COVID-19 og en masse regler, sørgede de for at ferien blev perfekt.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Marlene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2020 fra mobile enheder

Gode hotel , fint pool, gå afstand fra restaurant café strand , man kan også lejer værelse med privat pool , hotel er i et roligt område .
Jeg vil anbefalede at lejer en bil for at kommer rund og besøg diverse stede .

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Michael G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020

Vi havde en dejlig uge på "Okeanis", to voksne og to teenagere, hvilket ellers stiller særligt store krav. Først og fremmest lykkedes det hotellet at leve op til den 16 åriges forventninger om Insta-readiness (faktisk blev hun positivt overrasket).

Hotellet er flot bygget, i smagfulde terracotta-nuancer og indrettet med tropiske planter og et lækkert pool område. Vi havde valgt at betale ekstra for at have egen pool, og vi var så heldige at bo i værelse 308 - hotellets bedste beliggenhed. En dejlig stor og solrig terrasse og altså egen pool med lys i om aftenen. Vi forlod helst ikke vores lejlighed og terrasse.

Men når vi gjorde, ligger hotellet i et skønt område med gode strande og udmærkede restauranter (vi kan anbefale nabohotellets restaurant Talos). Er man sportsinteresseret, er der en lille park med en 1 km opmålt løbebane - med Strava-segment og det hele. Der ligger to supermarkeder indenfor gåafstand. Vi havde lejet en bil i lufthavnen og med sådan én ligger Okeanis meget centralt på øen, kun 4 km fra hovedbyen Chania.

Familiens 13 årige har et enkelt kritikpunkt: WiFi dækker ikke hele området ordentligt, og han måtte sidde ude på terrassen for at få hul igennem.

Hotellet er familieejet, og det mærker man. De ansatte får dig til at føle dig velkommen. Ejeren og de ansatte gør et fantastisk stykke arbejde. Masser af smil og imødekommenhed. Der var et par småproblemer som de ikke lige selv kunne ordne - det blev fikset af en håndværker samme dag.

It's a keeper!

Værelsestip: Værelserne på 2. sal har dejlig udsigt - særligt 308 og 307.
Dato for ophold: juli 2020
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, MadsKroghNielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. september 2019

Vi rejste som par, 2 uger fra 31/08 - 14/09. Vi boede i en 2 værelses lejlighed øverst oppe. Der var en dejlig stor terrasse, som stort set var ubrugelig i dagtimerne, da den lå badet i stærk sol. ( Vi kunne ikke leje en parasol ) Det er utroligt at man her i 2019 skal stå og balancerer i lille sidebadekar når man skal tage et bad. Badekarret er halvt afskærmet så det må også være vanskelig for børnefamilierne at ligge på knæ når deres børn skal vaskes. Dejlig stor og flot pool område, men kun 9 parasoller til 50 senge. Så der var altid god plads for ikke mange kan ligge i den stærke sol.
Vi havde tilkøbt morgenmad for alle 14 dage, men spiste kun de 2, herefter lavede vi selv morgenmad i lejligheden. Så har vi sikkert sagt hvad vi mener om morgenmaden.

Dato for ophold: september 2019
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bellis924
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KaterinaSt, Guest Relations Manager hos Okeanis Golden Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. september 2019
Google Oversæt

Dear Bellis924
We are very sorry that you feel our hotel deserves only 2/5 review but hope that you still managed to enjoy your holidays with us despite the issues you have mentioned above. We appreciate that you took the time to share your feedback but we wish you would have mentioned them to us as as well during your stay so we could have solved some of your sources of dissatisfaction.
Regarding sun umbrella on the balcony, the reason why we do not provide one, is safety. On windy days, like some of the days during your stay, it is very dangerous that an umbrella on the balcony can "fly away" which could result in someone's injury.
As for bathtube, many guests prefer bathtube instead of shower so they can take long relaxing baths in the 1.30*0.70 m bathtube, but we can understand that this is a matter of preference. It is nevertheless stated in the description of Apollo that rooms have bathtube. Moreover, there is a glass protection on half of the bathtub, instead of a bath curtain since it's a much more hygienic way to prevent water from spilling on the bathroom floor, making it slippery and thus dangerous.
We have indeed 9 umbrellas and around 50 sunbeds around the pool but half of the sunbeds are placed under the palm trees which do provide shadow throughout the day.
We are not quite sure what you missed from our breakfast buffet which offers all kinds of coffee, tea, cold & warm milk, 3 different juices, 2 kinds of eggs, bacon, sausages, selection of cold meats and cheeses, vegetables, olives, fresh greek yogurt, cereal, seeds & dried fruit, fresh fruit, 3 types of bread along with olive pastes, marmelades, honey and hazelnut spread,2 types of traditional pies,3 types of fresh croissants, cakes and homemade desserts of the day, but we would very much appreciate your suggestions on what we shall add.
Once again thank you for devoting time to share your thoughts with us and we hope that during your next visit we will manage to satisfy you 100%.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser