Ugen efter påske besøgte min mand og jeg hotellet med vores to børn på hhv. 3 måneder og 2,5 år.
Overordnet set var vi meget tilfredse med hotellet; rigtig god service både i receptionen, blandt personalet i restauranten og omkring pool området. Meget søde, hensynsfulde og smilende.
Værelserne var i meget pæn stand og sengene var gode (noget der betyder meget for os). Her var det også som vi forventede. Generelt var hotellet i flot stand, velholdte grønne områder, poolene var rene og pæne.
Maden var vi også meget glade for; klart det bedste all inclusive hotel vi har prøvet. Stor variation i maden og en høj kvalitet på maden. Uden for måltidsperioderne kunne man få let sandwich, lave en toast, få lækker pizza lavet i stenovn eller vælge en Gyros som en medarbejder står og lavet frisk. Drikkevarer og is var også tilfredsstillende.
Og meget børnevenligt med legeplads, forskellige pool områder tilpasset børn.
Stranden er nem at komme til og Chania er nemt med bus (10 min ca.) - vælg IKKE at gå derind! Det tog os 3 timer med barnevogn(!!!)
Et minus er høj musik fra sådan noget børne-klub i tidsrummet 19-20, som var det tidspunkt vi skulle spise pga. alderen på vores børn. Så det var vi trætte af, men det er også det eneste.
Vi var meget glade for vores ophold og vil gerne komme igen!