Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (949)
Filtrer anmeldelser
949 resultater
Medlemsvurdering
448
328
124
29
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
448
328
124
29
20
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 949 anmeldelser
Anmeldt d. 19. september 2020 fra mobile enheder

Jeg anbefaler desværre ikke Sirios.
Vi tilbragte 14 dage med vores lille (15 måneder)

Maden var elendig !
Når man som græker ikke kan lave en tzatziki, så siger det lidt om resten.
Variation var ikke eksisterende og når man tænker på at det er et børnehotel, så var der ikke noget udvalg til børn.

Pool området er faktisk godt, desværre halter rengøring af poolen, hvilket resultere i meget sand og skidt på bunden.

De all-inclusive drikkevare er også virkelig dårlige, så vi foretrak købe øl'ne, men de koster 4 euro i baren og 1,50 euro i supermarkedet 30 meter ved siden af, også skidt.

Safetyboks koster 2,5 euro i døgnet, og det er selvfølgelig ikke en bondegård, men det skal bare være gratis på et "4*" hotel.

Værelserne er ikke prangene, og hvis du er bare lidt bredere end en vandrene pind bliver du gode venner med brusekabinen der er placeret på toilettet.

Grundet corona er de aftenlige kids club hygge for børn aflyst og intet alternativ fundet, kæmpe kælder med akade-hygge for børn, lukket af, intet alternativ fundet. Så der var faktisk intet at foretage sig på hotellet når poolen var lukket.

Alt i alt et kedeligt og dårligt hotel som vi ikke kommer tilbage til, og jeg har ingen idé om hvordan de har fået de 4 stjerner

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, BenjiDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sofia Papadaki, General Manager hos Sirios Village Hotel & Bungalows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. september 2020
Google Oversæt

Dear BenjiDK,
Thank you for sharing your thoughts regarding your recent stay in Sirios Village. We are sorry to know that you didn’t enjoy your holidays in our resort although our intention is to always offer out guests the best holiday experience and services. Our buffet consists of at least 16 different dishes at every meal and 6 different dinner themes, offering a variety for all tastes. In addition, at the snack bar we offer daily fresh handmade pizza, souvlaki, hot dog & French fries which kids love. The pools are cleaned by hand and robot cleaner, daily after closing hours. From the beginning of this season till now, many changes have taken place worldwide because of pandemic. Our management team always aiming to secure the safety of our guests, strictly followed compliance the directives of Greek & W.H.O authorities. We posted all our new health & safety measures on our website and informed all collaborators. We had to make sure that all guests would be informed before taking their decision. Despite the difficulties, the majority of our guests understood and highlighted their sense of safety. This has been achieved with our staff’s hard work. We chose safety above entertainment, if this is wrong then we apologize but still persist on following this choice of ours. We hope to accommodate you again in the future under different circumstances, with no restrictions and offer you the holiday experience of your desire. Till then, stay healthy & safe.

Yours sincerely,

Nektarios Koumakis
Guest Relations Mgr

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. august 2020

Værelsestype: 2-værelses lejlighed

Måske har vi bare været uheldige med værelse, men jeg er ikke imponeret over stedet. Det er ligesom så mange andre all-inclusive hoteller jeg har prøvet, og der er ingen forskel.

Corona: I disse coronatider har hotellet gjort et fantastisk stykke arbejde, hvor der holdes afstand, bæres masker, sprit, handsker osv. Der er afsat glas, så man er afskærmet fra personalet. Dette gør også, at det nogen gange er langsommere og medfører mere kø ved spisning. Udvalget af mad var super fint.

Værelset: ok værelse med plads til 4 Pers. Der er opdelt 2 senge i hvert rum, hvor det første rum ligner et vandrehjem og slet ikke et 4-stjernet hotelværelse. Soveværelset er ok. Der er i øvrigt køkken man kan bruge med kaffemaskine, vask og komfur. Stort og dejligt badeværelse. Nu til det dårlige: aircondition virker ikke halvdelen af tiden (vi klagede og det blev ikke lavet). Wifi rækkede ikke ned til vores værelse, så ingen forbindelse. Derudover var der SÅÅ lydt, at man skulle tro vi boede midt i en storby. Man kunne høre ALT: badeværelset ovenpå der trækker ud i toilettet, aircondition eller badeværelset blæsere, folk der rykker på stole, borde, senge mm. Vi havde en nabo der snorkede SÅ højt, at vi ikke kunne sove...

Tip: undgå værelse nr 607

Afstande: Der er 800 m ned til stranden i BAKKET terræn. Stranden er super fin og der kan lejes strandhåndklæder af hotellet. Der er 4 km ind til Chania, men nemt og billigt at tage fx bus eller taxa. Afstande til restauranter eller butikker er ikke så godt. Hotellet ligger meget øde.

Poolområdet: er virkelig super. Der er massere af solsenge; tror dog ikke at der er meget plads i normal højsæson, da der på ingen måde er fuld kapacitet under corona. Der er 3 pools; en børne med rutsjebaner og to normale. Derudover bar med drinks og is (som er med i all inclusive)

Maden: godt udvalg af mad og smagte godt, men meget det samme, og ikke så lokalt. Synes ikke der var en god tzasiki på et eneste tidspunkt, og der har ikke været gyros på noget tidspunkt, kun soulvaki (som smagte godt!). Drikkevarerne er en helt skala for sig. Deres vand smager MEGET af klor, især når det har stået lidt, hvor isterninger er væk. Mange gange fik man sodavand uden smag, og deres juice er vidst bare saftevand.

Personalet skal have SÅ meget ros. De er super venlige, rare, søde mm. De gjorde deres arbejde super godt alle steder.

Alt i alt trækker værelsets standard virkelig meget ned, for resten af hotellet var super fint.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, frederikkeguld
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nektarios Koumakis, Guest Services / Front Office hos Sirios Village Hotel & Bungalows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2020
Google Oversæt

Dear frederikkeguld

We would like to thank you for choosing Sirios Village for your summer holidays. We are truly happy to read that you were so satisfied with our staff and our efforts to offer our guests a safe and relaxing holiday experience under these new circumstances. We understand that you didn’t like your room, although if you had requested a room change, we would be very happy to do so. If we had known about this situation, we would have done everything we could to offer you another room suitable for you.We are also happy to know that you enjoyed our meals and will look into the matter you mention regarding drinks At the snack bar we offer chicken gyros (not souvlaki), hot dogs, french fries and a variety of pizzas. We are sure we can offer you a wonderful holiday experience next time you decide to visit us and we are really looking forward to this.

Yours sincerely,

Nektarios Koumakis
Guest Relations Mgr

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. november 2019

Fantastisk dejligt sted i rolige omgivelser.
Alt var i velholdt og rent.
Personalet var alle glade og hjælpsomme. Poolområdet dejligt med masser af plads,
- bassiner for enhver smag og - møbler.
Tæt på dejlig strand og forretninger.
Hurtig bus til bus Crania.
Vi rejste med børn og børnebørn og alt var perfekt for både børn og voksne.
5 dejlige store lejligheder på stribe.
Lækkert varieret mad.
Vi kan kun anbefale stedet og kommer gerne igen.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, akselkloster8
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nektarios K, Guest Relations Manager hos Sirios Village Hotel & Bungalows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. december 2019
Google Oversæt

Dear akselkloster8

We truly appreciate your excellent rating and review. We are delighted to know that we were able to offer you a great holiday experience. It is always our goal to satisfy the needs of all guests, adults or children, families or couples, business travelers or vacationers. Your satisfaction gives us the motivation to keep up the hard work and improve our services and facilities. Thank you for recommending our resort to other travelers. We are looking forward to accommodate you and your family again.

Yours sincerely,

Nektarios Koumakis
Guest Relations Mgr

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. november 2019

Et dejligt sted at holde ferie, rolig beliggenhed . Et problem for handikappet gæster - med afstanden til busstoppested ! Hotellets område er pænt og rent og velplejet. Restauranten pæn og venlig og smilende personale . Et varieret udbud af mad i morgen-, middags-, og aftenbuffet . Et sted vi gerne vender tilbage til igen . Måske aftenunderholdningen for voksengæster kunne forbedres ? .

Værelsestip: Fantastiske store værelser, med gode senge, pæne og rene. Og søde rengøringsdamer !
Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Navigate07448165195
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nektarios K, Guest Relations Manager hos Sirios Village Hotel & Bungalows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. december 2019
Google Oversæt

Dear Navigate07448165195

Thank you for your perfect rating and review. We are delighted that you chose Sirios Village for your holidays and that you enjoyed it so much. The bus stop is about 300m from the hotel and it's true that it can be a little difficult for dissabled people, but there are also taxi transfers from the hotel which are very affordable and easy to arrange. We are constantly looking for new ideas regarding evening entertainment according to our guests' notes in order to improve them. It is great to know that you would like to come back and we are expecting to see you again soon.

Yours sincerely,

Nektarios Koumakis
Guest Relations Mgr

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. november 2019

Skøn hotel med god betjening. Rengøring var i top. Maden var god og varierende. Dejlige pools som dog ikke var opvarmede. Wifi var ikke så god i vores lejlighed som lå længst væk fra restauranten. Ville helt klart besøge hotellet igen.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, Pia L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirios-Village-Hotel, Front Office Manager hos Sirios Village Hotel & Bungalows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2019
Google Oversæt

Dear Pia L
We are glad to hear that overall your experience was positive and that you'll visit us again allthough you mentioned that the Wi-Fi was not so good in your apartment. We assure you that we are working on this.
Looking forward to seeing you again soon.

Best regards
Sophia Papadaki
Front Office & Reservations Mgr

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser