Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig god mad, drikkevare samt service”
Anmeldelse af Taverna Dimitris & Sakis

Taverna Dimitris & Sakis
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 10. august 2021

Man kan forvente en fremragende oplevelse, hvor både mad og service er i top, det kan helt klart anbefales

Dato for besøg: august 2021
Tak, Mikk109i
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MANT, Kundansvarig hos Taverna Dimitris & Sakis, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2021
Google Oversæt

Tusen, tusen tak!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (746)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 746 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

Sakis

Restauranten som anbefales alle vegne. Her mødte vi venligt og effektivt personale men desværre kedelig mad, som
Ikke var varmt og ej heller smagt til. Vi vil istedet anbefale at gå 800 meter mere og spise på Nikos :)

Dato for besøg: juni 2021
Tak, charlotteaA4103CB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MANT, Guest Relations Manager hos Taverna Dimitris & Sakis, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2021
Google Oversæt

Thank you for your comment and we are very sorry that we did not manage to reach up to your taste and expectations. If you would have mentioned this while you visited us we would happily have offered you to try something else in our menu.
Wishing you all the best and a nice stay in Chania.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. juni 2021

Her finder man den hyggeligste atmosfære i dejlige omgivelser. Den fremragende græske mad er super lækker og her mangler du aldrig noget. Servicen er helt i top og der er altid tid til dig og dine ønsker. Store smil og hjerte varme lyser ud af personalet som nyder det lige så meget som du kommer til. Vinen er skøn og du kan være sikker på at maden er lavet med kærlighed fra bunden.
Klart et af området bedste restauranter.
Du må ikke snyde dig selv for denne oplevelse.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 680lisbethj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MANT, General Manager hos Taverna Dimitris & Sakis, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juni 2021
Google Oversæt

Thank you so much!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. maj 2021

Hvis du savner hygge, så er denne restaurant stedet du skal besøge, der er hygge, skøn mad, god service. Spiser selv der når jeg er på Kreta.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, tinapC7797BF
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MANT, Annat hos Taverna Dimitris & Sakis, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juni 2021
Google Oversæt

Tusen tusen tak!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. oktober 2020

Hyggelig restaurant, og maden var lækker og betjeningen var også i top. Der blev hygget om gæsterne.

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, Helle W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SakisL54, Ägare hos Taverna Dimitris & Sakis, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. oktober 2020
Google Oversæt

Thank you so much for your kind words!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Taverna Dimitris & Sakis, kiggede også på

Kato Daratso, Chania Prefecture
 

Har du været i Taverna Dimitris & Sakis? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering