Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Pan N

God oplevelse

Anmeldelse af Comwell Borupgaard
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. okt. 2024
Vi havde købt et spa ophold med spa, 3 retters menu og morgenmad. Og alt var bare godt. Spaen var god, men ikke så stor. Men det gjorde den bare hyggelig. Maden var helt fantastisk og servicen rigtig god.
Morgenmaden var rigtig god og vi nåede lige lidt spa før morgenmad.
Det eneste der var lidt underligt, og det kan personalet ikke gøre for. Var at jeg aldrig fik en mail med information om opholdet, altså hvad tid tjek ind var, udtjekning, hvilket ophold jeg havde købt osv. Alle de informationer måtte vi finde på hjemmesiden om spaophold. Så vi var faktisk lidt i tvivl om nogle ting.
Men det var et fantastisk ophold og ren forkælelse.
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
      Pool
        622 kr.
      7.8 km fra Comwell Borupgaard
      Restaurant
      Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
      8.1 km fra Comwell Borupgaard
      Restaurant
      Vis flere hoteller i Snekkersten
      Anmeldt d. 9. oktober 2024

Den har fået 3/5 da de brugte udnødvendig lang tid på at tjekke os ind da vorers par massage, som vi havde købt i pakken, ikke var booket. Endvidere havde vi hellere ikke fået at vide, at vi ikke måtte bruge Spaområdet (indendørs) efter at vi havde tjekket ud dagen efter, på trods af, at vi ventede på at få en behandling senere på dagen på hotellet. Så vær lige OBS på det, hvis du er der når det er kold udenfor, for man må så gerne benytte udendørs spa. Det kunne de i det mindste gøre mere ud af at informere, for så vil man undgå disse unødvendige sure opstød man få når man får det at vide.
      Ellers et meget fint ophold, med venlig personale, især i SPA og restaurantområdet.

Dato for ophold: oktober 2024
      Tak, Merima O
      Anmeldt d. 1. august 2024

Meget Blandet Oplevelse af Comwell Borupgaard

Vi ankom til Comwell Borupgaard den 29. juli 2024 sammen med vores lille hund. Ved indtjekningen mødte vi en venlig og diskret receptionist, der gav os et drinkkort med tilbud om "køb 2 cocktails til prisen af 1", i bedste kædehotelstil. Hun bemærkede desuden, at min partner var gravid, og nævnte opmærksomt, at der også var alkoholfrie drikkevarer tilgængelige. Dette var en fin serviceorienteret detalje. Vi besluttede os for at reservere et bord i hotellets restaurant samt foretage et ekstra tilkøb til spaafdelingen, som jeg vil vende tilbage til senere.

Desværre faldt værelset langt fra vores forventninger. Vi havde bestilt et værelse med en stor dobbeltseng, men blev i stedet mødt af to enkeltsenge. Som om det ikke var nok, var der synlige gule pletter på lagenet, og vores hund fandt en brugt sok under sengen. Denne episode vidnede om en foruroligende grad af sjusk og uopmærksomhed fra rengøringens side.

Efter denne skuffende oplevelse med værelset besluttede vi os for at udforske spaafdelingen. Udendørsafdelingen var dog en skuffelse, da der var alt for få liggestole til rådighed, hvilket var særligt ærgerligt på en solrig mandag i højsæsonen. Spabadet var dog acceptabelt og levede op til forventningerne.

Indendørsafdelingen tilbød flere faciliteter såsom dampbad, sauna samt varme og kolde bade, men igen var der en mangel på liggestole. Det var en acceptabel oplevelse, men langt fra imponerende.

Efter en gåtur med hunden besluttede vi os for at spise i hotellets restaurant. Til vores store forundring var der ingen, der sad udenfor i det strålende solskinsvejr sidst i juli. Vi blev i stedet placeret i et indelukket lokale, der mindede om et trist konferencerum med væg-til-væg gulvtæpper og en alt for lav temperatur.

Da den midaldrende tjener med lange lyse krøller ankom med menukortet, spurgte vi forsigtigt, om vi kunne sidde udenfor. Hendes svar var chokerende: "Øøøh, nej, det kan I ikke ... Eller jo, men I får IKKE noget at spise. Vi gider simpelthen ikke stå ude og fryse. Skal vi stå derude i kulden og fryse? NEJ TAK." Hendes flabede og nedladende tone var helt uacceptabel og fuldstændig uforståelig. Vi var målløse over, at de ikke tilbød udeservering i højsommeren klokken 18:30 med en så smuk udsigt.

Dette fik os hurtigt til at beslutte, at vi ikke ville bruge vores penge på et sted med så elendig service. Vi takkede derfor nej til at spise der, og tjeneren trak blot på skuldrene og gik, helt uden at vise nogen form for engagement eller bekymring.

Heldigvis fandt vi en løsning ved hjælp af en hurtig Google-søgning. Vi opdagede Restaurant Vores Skotterup, blot 15 minutters gang fra Comwell Borupgaard. Uden bordbestilling blev vi hurtigt spurgt, om vi ønskede at sidde inde eller ude. Vi valgte gårdhaven med udsigt til vandet, hvor vi nød en sublim middag med tre retter, herunder kammuslinger, mør kalvefilet, pighvar og en lækker dessert med bær og creme anglaise. Betjeningen var yderst venlig og imødekommende.

Kontrasten mellem kæderestauranten Comwell og den selvstændige, lokale Restaurant Vores Skotterup var som nat og dag. Vi anbefaler derfor alle gæster på Comwell Borupgaard at undgå hotellets restaurant og i stedet vælge noget lokalt, som for eksempel Restaurant Vores Skotterup.

Til sidst vil jeg nævne, at vi fandt et hæfte på værelset om Comwell-koncernen. Her blev det fremhævet, at ældre tjenere bidrager med lang erhvervserfaring og stor kundeservice. Vores oplevelse var dog diametralt modsat. I stedet for at fokusere på god kundeservice valgte tjenerne at tale ned til os. Manglen på udeservering midt om sommeren er uforståelig, især når hotellet har en smuk have. Tjenernes ubehøvlede svar vidner om enten manglende uddannelse eller uegnethed til jobbet.

Sammenfattende var vores oplevelse af Comwell Borupgaard blandet. Receptionisterne var professionelle og venlige, og vi blev tilbudt tandpasta, da vi havde glemt vores. Vi fik også reduceret prisen for værelset, da der ikke var en dobbeltseng som bestilt, og tillægget for at have en hund bortfaldt på grund af booking gennem Booking.com. Vi var glade for receptionistens selvstændige tilgang til problemløsning, hvilket demonstrerede en beundringsværdig evne til at afhjælpe kunders problemer. Dog levede de øvrige aspekter af vores ophold desværre ikke op til forventningerne.

1  Tak, Martin C
      Kira Sommer, Guest Services / Front Office hos Comwell Borupgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. august 2024

Kære Martin,

Tak for din anmeldelse, vi har også svaret på din anmeldelse på google.

Tak for din omfattende anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at du fandt vores receptionister venlige og at du værdsatte deres opmærksomhed på detaljerne, samt at du nød den smukke beliggenhed.

Vi er meget kede af at høre om de problemer, du oplevede under dit ophold. Det er klart, at vores standarder ikke blev mødt i flere områder, og vi beklager den skuffelse, det har medført.

Vi tager dine kommentarer om værelset alvorligt, især med hensyn til rengøringen og den utilfredsstillende seng. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og vi vil sikre, at disse problemer bliver taget op med vores rengøringsteam og vedligeholdelsesafdeling.

Vi er også kede af at høre om din oplevelse i restauranten. Den beskrevne service er langt fra vores standarder, og vi vil tage din feedback meget seriøst for at forbedre vores service og sikre, at alle gæster bliver behandlet med respekt og opmærksomhed.

Det glæder os, at du fandt en god løsning i Restaurant Vores Skotterup og havde en fremragende middag der. Vi vil arbejde på at forbedre vores egen restaurantoplevelse, så vi kan imødekomme gæsternes forventninger bedre i fremtiden.

Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre os. Vi håber, at du vil overveje at give os en ny chance, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dit næste ophold bliver en mere positiv oplevelse.

Receptions Supervisor
      Comwell Borupgaard

Anmeldt d. 28. juli 2024

Super skønt ophold på Borupgaard. Havde en overnatning med spa, 3-retters middag og morgenmadsbuffet. Stemningen på hele hotellet er så hyggeligt. Spa både ude og indendørs er fantastisk med mange muligheder.
      Maden var også helt fantastisk!

Personalet i receptionen er simpelthen det sødeste jeg nogensinde har mødt! De gav virkelig en følelse af at vi var velkommen.
      Stor anbefaling herfra. Bestemt ikke sidste gang.

Rejsetype: Rejste som par
      Tak, miasonderskov

Kære miao732,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os, og at du nød både spaen, middagen og morgenmadsbuffeten.

Det glæder os også at høre, at du fandt vores personale i receptionen særligt venlige og imødekommende. Vi bestræber os altid på at skabe en varm og velkomnande atmosfære, og det er dejligt at vide, at vi lykkedes med det under dit ophold.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og håber, at din næste oplevelse vil være lige så god.

Receptions Supervisor
      Comwell Borupgaard

Anmeldt d. 5. juli 2024

Absolut fantastisk hotel. Personale og faciliteter er helt i top. Helt igennem en god oplevelse. Gode senge og lækkert sengetøj. Spa og poolfaciliteter er virkelig lækre og hyggelige. Værelset var indbydende og stort og god opbevaring til tøj

• Rejsetype: Rejste med familie
      Tak, Mette W
      Kira Sommer, Guest Services / Front Office hos Comwell Borupgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2024

Kære 841mettew,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os at vide, at både vores personale og faciliteter levede op til dine forventninger.

Det glæder os især, at du fandt vores senge komfortable og sengetøjet lækkert. Vores spa- og poolfaciliteter er noget, vi er meget stolte af, så det er dejligt at høre, at du nød dem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Comwell Borupgaard i fremtiden.

Receptions Supervisor, Comwell Borupgaard

Anmeldt d. 19. maj 2024

Mug-pool og sjov rengøring :

Et andet par gør mig opmærksom på mug i poolen.
      Vi har været her mange gange, så jeg tænker de er lidt brokke-agtige…. men så ser jeg det selv. 🤮

En sort klumpet kant hele vejen rundt om Poolens kant. Det er så ulækkert!

Rengøringen bliver tilkaldt og tører et håndklæde hele vejen rundt og så er den skid slået. Det er så klamt og man kan se flager af mug flyde rundt i vandet bagefter.

Vi er nok ikke lige stamgæster
      Længere🤢

Jeg vedhæftede gerne billeder, men man må ikke tage billeder i spa-området.

Værelsestip: Tjek lige om jeres håndklæder er rene, når i får dem.
      Dato for ophold: maj 2024
      Tak, Sabine L