Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lena S

Super service

Anmeldelse af Hotel Laasby Kro
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. sep. 2024
Kom forbi og spurgte efter et bord, alt var optaget men de fandt et bord til 2. Maden var perfekt og en super høflig og professionel betjening. Vil helt sikkert komme tilbage, og spise. Vi siger tak for super lækker mad og en dejlig oplevelse..
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste med venner
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Låsby Kro, Ejer hos Hotel Laasby Kro, svarede på denne anmeldelse
Svarede 12. sep. 2024
Kære Lena

Tusinde tak for dine fine ord, dem er vi meget glade for og de er givet videre til Låsby Kro og Hotel Teamet
Håber I vil komme og besøge os en anden gang
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Garden
15.9 km fra Hotel Laasby Kro
Vis flere hoteller i Låsby
Anmeldt d. 18. august 2024

I begyndelsen af august 2024 havde vi to overnatninger på Laasby kro. Det var en fantastisk dejlig oplevelse.
Vi havde valgt et ophold som inkluderede morgenbuffet og 2-retters middag om aftenen. Vi manglede absolut ingenting. Morgen buffeten var så veltillavet, lækkert anrettet og der var alverdens lækkerier af god kvalitet. Udover det var der mulighed for at smøre madpakke og fylde sin termokop, et fantastisk koncept, som vi benyttede os af, da vi skulle afsted på tur.
Efter en dejlig dag på Silkeborgsøerne, kunne vi sætte os til bords i de hyggelige, stemningsfulde stuer på kroen, og nyde en dejlig middag, og her må jeg lige fremhæve æblekagen -mums!
Personalet hyggede om os, og vi nød bare de gamle lavloftede stuer, med hyggelig belysning, gamle møbler, og mange ting at kigge på. Jeg følte lidt den samme hyggelige tryghed som jeg gjorde som barn, når jeg besøgte mine bedsteforældre og blev hygget om og forkælet.
Udover gammeldags hygge var de moderne faciliteter også helt i top. God information både før og under opholdet.
Laasby Kro kan absolut anbefales.

Tak, Maria Nørlund F
Låsby Kro, Ejer hos Hotel Laasby Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. september 2024

Kære Marian
Hvor er vi glade for at I nød vores Kro og vores hyggelige stuer og ikke mindst at I var tilfredse med maden.
Håber I vil komme og besøge os en anden god gang.

Anmeldt d. 12. august 2024

rigtig god oplevelse med god mad og super betjening, vi var på et klasisk kroophold . super god mad og venig betjening og masser af atmosfrære. kan varmt anbefales hvis man skal ha slapper ekstra af. nemt at finde og let at komme til de serværdigheder der er i østjyland
Hans Kristian Skaarup

Tak, Hans Kristian S

Kære Hans Kristian
Tusinde tak for din anbefaling, den er vi meget glade for.
Håber I vil komme og besøge os en anden god gang, så skal I prøve vores ophold med "kokkens frie leg" der bliver I heller ikke skuffede.

Anmeldt d. 5. august 2024

Låsby Kro, er en gammel kongelig privilegeret Kro, det er også sådan man føler sig som gæst, jeg har anvendt Kroen mange gange til forretningspartnere - leverandører eller kollegaer, hver gang har oplevelsen været positivt modtaget, det er trygt og dejligt, Maden er god og servicen er ligeså.

Thomas Hagger Kirk
Manager
Edeco Denmark.

Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, thomas k

Kære Thomas
Vi nyder også jeres selskab og vi takker for de fine ord, dem er vi meget taknemmelige for.
Vi glæder os til at se jer på Kroen en anden god gang.

Anmeldt d. 2. august 2024

Vi havde et super dejligt ophold rene og pæne værelser. Skøn mad og i rigelige mængder i nogle rigtig hyggelige stuer med masser af hygge og nostalgi. I det hele taget en rigtig hyggelig kro. Vi kommer meget gerne igen og kan varmt anbefale kroen.

Tak, Lone P

Kære Lone
Tusinde tak for din anbefaling, den er vi meget glade for, og det glæder os at I nød vores små hyggelige stuer.
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden god gang

Anmeldt d. 3. juni 2024

Helt fantastisk sted - og super service på alle måder - der var ikke en eneste ting man kunne være utilfreds med - det er helt sikker et sted hvor man har lyst til at komme igen - vi var der i forbindelse med et møde i Århus og da der kun er 25 km. Kørsel er det også perfekt beliggenhed.

Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Svend-Erik L

Kære Svend Erik
Tusinde tak for dine rigtig pæne ord, dem er vi meget glade for og ja vi ligger lige i smørhulet mellem Århus og Silkebord og nemt til motorvejen.
Håber I vil komme og besøge os en anden god gang?