Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
martin1104
Viborg, Danmark

Godt og billigt.

Anmeldelse af Blommenslyst Kro
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 14. dec. 2024
Godt og billigt.
Skulle bruge et sted at overnatte i forbindelse med nogle kurser i Odense. Værelset var pænt, med en god størrelse , rigtig godt badeværelse. Det var et af de renoverede værelser i fløjen. Indtjekning var forholdsvis hurtig, og værelset var varmt og fint. Morgenmaden er okay, man bliver mæt, og der er lidt af hvert. Brød, æg, yoghurt mm.
Hvis jeg igen skal finde et prisbilligt sted at overnatte i Odense så vil jeg tjekke Blommenslyst kro ud igen, det er fint, og rigtig god pris.
Eneste lille minus er at udsugningen larmer lidt, men jeg slukkede den bare om natten.
Dato for ophold: december 2024
Rejsetype: Rejste alene
5,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
3,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
3,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    852 kr.
Gratis wi-fi
Vi overnatte på dette dejlige bed and breakfast sted. Hvor der var en virkelig sød vært som tog sig tid til at snakke. Hun lavede den mest fantastiske morgen mad til os til kun 75 kr så kommer du forbi må du ikke gå glip af denne❤️
    673 kr.
    998 kr.
7.7 km fra Blommenslyst Kro
Vis flere hoteller i Blommenslyst
Anmeldt d. 4. november 2024

Vi oplevede et dejligt og afslappende ophold i velfungerende lokaliteter. Behagelig modtagelse, overnattede i nyrenoveret, velmøbleret værelser med dejligt badeværelse og skøn udsigt til den velplejede have/park. Sødt personale og veltilberedt aftensmad. Ingen overdådigt morgenbord, men der var alt, hvad vi havde behov. Priser på såvel overnatning som mad/drikke aldeles rimelige. Et ophold, som kan anbefales på det varmeste.

Dato for ophold: november 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Erik R
Anmeldt d. 29. juni 2024

Vi var 8 personer til spisning på Blommenslyst kro. For det første stank der frygteligt af fisk, da vi kom ind i restauranten. Flere retter var udsolgt på en fredag aften. Meget begrænset antal retter tilbage på menu kortet. Vi startede med et stykke brød, som var så hårdt at det ikke var til at bide af. Jeg bestilte en ribeye, men ville gerne have en anden sovs end bearnaise sovs. Det var ikke muligt - dog kunne jeg få burgersovs, hvilket absolut ikke passede til. Min kones kartofler var så overbrasede, at de fleste var uspiselige. Alt i alt en meget ringe oplevelse.

Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, eaajodense
Anmeldt d. 12. maj 2024 fra mobile enheder

Havde 2 overnatninger på et superiorværelse med udsigt ud til haven.
Der var dejligt stille, trods kroen ligger ud til en stor vej.
Sengene er noget bløde.
Fik en dejlig wienersnitzel den ene aften og betjeningen er der ikke noget at sætte en finger på.
Morgenmaden er ikke voldsomt prangende men der er det du har brug for og det smagte godt.

Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Vivi H
Anmeldt d. 24. november 2023 fra mobile enheder

Blommenslyst Kro har en udmærket beliggenhed lidt udenfor Odense. Receptionen var tom, da vi ankom, og der gik nogle minutter, inden en tjener fra restauranten kom og tog i mod.

Jeg havde booket et renoveret enkeltværelse mod en beskeden merpris, hvilket virker som en rigtig god ide - bedømt dels i forhold til det værelse, mine to venner bookede, og dels anmeldelserne her på siden. Indretningen af det renoverede værelse er moderne og enkel, og toilet og bad var pænt, velholdt og rent. Det trak dog ned, at boxmadrassen var temmelig hård.

Restauranten serverede en udmærket rødspætte med persillesovs, mens morgenmaden ikke var så spændende.

Værelsestip: Vælg et renoveret værelse. Det er merprisen værd.
Dato for ophold: november 2023
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, nielsmartin
Anmeldt d. 9. oktober 2023

Vi overnattede lørdag-søndag i oktober i stueplan på et pænt stort superior værelse med dobbeltseng og sofa samt udsigt til haveområdet og dermed stille (der er befærdede veje til de to andre sider). Der var et ældre skab med en enkelt bøjle. Badeværelset var ret lille og med sæbe, men uden shampoo og ingen hørtørrer. Der var ingen info på værelset udover om nødudgange, så vi måtte tilbage til receptionen for at få kodeord til WiFi. Der var ingen i receptionen de tre gange vi var forbi, men der kom betjening efter lidt ventetid. Morgenmaden var lidt under gennemsnittet.

Dato for ophold: oktober 2023
  • Rejsetype: Rejste som par