Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”
Anmeldelse af Grano & Luppolo

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Grano & Luppolo
Restaurantoplysninger
Anmeldt 1. august 2020

Dejlig mad, god smag og lækker sprød bund.
Sød og venlig betjening. Vi tog det med, men der var borde både inde og ude.

Dato for besøg: august 2020
Tak, CamillaBK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 11 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 fra mobile enheder

Vi bestilte flere gange, både pizza og pasta, i løbet af vores sommerferie.
Lækker italiensk mad. Hurtigt klar og friske råvarer. Masser af smag.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, annesofieh219
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Til frokosten til studentergilde i sidste uge bestilte vi ca. 10 forskellige anti-pasti - og vi fik utrolig lækker mad. Frisk, smagfuld og flot anrettet - og rigeligt :)

Bestilling og levering var uden problemer, vi kan klart anbefale Grano & Luppolo. Ikke blot hvis man ønsker at støtte en lokal restaurant med maden til sin fest, men også fordi kvalitet og pris i den grad er på plads. Tak for mad.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, hanneb-dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020

Virkelig lækker italiensk mad, uanset om det er pizza, pasta eller panini. Altid smilende og venligt personale.
Priserne er ret lave i forhold til kvaliteten!

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Linda K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020 fra mobile enheder

Lækker antipasta og pizza’er er væsentligt over standarden med råvarer i top. Det kan man tydeligt smage. Kommer gerne igen.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 624andersp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Grano & Luppolo, kiggede også på

 

Har du været i Grano & Luppolo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering