Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 gang var ligeså god som første og anden gang”
Anmeldelse af Tavola Calda

Tavola Calda
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 21. september 2020 fra mobile enheder

Vi var to venner på Tavola Calda - fik menuen (4 forretter, en pastaret, en hovedret og dessert). Vejret var godt og vi sad udenfor. Super mad, super betjening og en rimelig regning - jeg glæder mig til 4 gang

Dato for besøg: september 2020
Tak, 717henriks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 82 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020

Hvis jeg kunne spise der hver dag havde jeg gjort det. Det er noget af det lækreste mad jeg nogensinde har smagt, så hyggelig stemning både inde og ude og super service. Kan klart anbefales!

Dato for besøg: september 2020
Tak, FranciskaBuxbom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 fra mobile enheder

Tavola calda er den italienske resturant, du drømmer om at finde i Italien. Der er en dagsmenu, der afhænger af sæson og tilgengælighed. Vinkortet er lille og økologisk/biodynamisk.

Dato for besøg: juni 2020
1  Tak, JennyRee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020

Super lækkert mad- hyggeligt sted og venlig betjening.
Fine friske råvarer lækkert serveret alt i alt en god oplevelse.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 333conniej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 fra mobile enheder

5 stjerner og et stort hurra. Vi havde børn og børnebørn (9 ialt) til middag på Tavola Calda. Vi startede udenfor til drinks - gik indenfor og fik 4 forretter, en pastaret og dessert. Alle retter var vellavede, velsmagende og lækre. Alle generationer gik mætte og meget tilfredse derfra. Vi kommer tilbage

Dato for besøg: maj 2020
Tak, sjoeg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Tavola Calda, kiggede også på

Hellerup, Gentofte Kommune
 
København, Sjælland
Hellerup, Gentofte Kommune
 

Har du været i Tavola Calda? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering